Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

volly

15. 9. 2011 21:47
Studentiku,podle te fotky co mas

v profilu sem prvne premyslel jestli ses zenska nebo chlap.

 Ted k veci : Vlastne jen jedna otazka . Hypoteticka situace ,budes mit moznost od majitele bytovky vybrat si za sousedy  za 1: rodinu pana Vandase ( predseda DSSS) a dalsich lidi jejichz clenove jsou cleny DSSS a nebo za 2.prislusniky ciganskych rodin s Janova ,Usti, nebo ted tak popularniho Sluknovskeho vybezku.Odpovez po pravde tady a nebo aspon sam sobe kdo to bude ???

0 0
možnosti
LS

volly

15. 9. 2011 21:51
Re: Studentiku,podle te fotky co mas

Narazka na fotky nebyla myslena jako urazka ,ale  jen a ciste ,  ze podobne uvahy se rodi spis v zenskych mozcich nez u chlapu s Koul...  ( u chlapu s velkym K zduraznuji)

0 0
možnosti
JO

barthold

15. 9. 2011 20:03
To je

Hodně trapná, průhledná ironie.

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 9. 2011 20:01
A pokud nás chcete vzdělávat,

co se týká cikánů, přečtěte si článek o Romech,který vyšel dnes v magazínu MF dnes. To je čtení, kdy mi lezly oči z důlku. Stručně - rozhovor se čtyřmi cikánskými dětmi. Podle nich chodí denně do školy, rodiče pracují,bydlí ve Varnsdorfu, prostě idylka. Pak se jich ptali, jestli by si někdy vzaly gadža. Prý ne, nenávidí je, jsou to rasisté. A tohle my živíme, když je jejich rodiče učí nenávisti k těm, jejichž zásluhou mají vůbec co jíst. Nejlepší na konec. Oni se nebojí bílých,že by jim ublížili,protože by byli potrestaní. Jestlipak tohle mohou říct svým dětem bílí ve Varndorfu a Šluknově. Děti, nemusíte se bát cikánů, kdyby vám ublížili, byli by potrestáni.!!!!!!

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 9. 2011 19:50
Mladý muži,

celkem jsem to četla se zájmem, až do okamžiku, kde přirovnáváte kriminalitu bílých a cikánů. To jsem ještě přešla v klidu. Ovšem, kde a v kterém místě potkáváte tu řadu slušných a vzdělaných cikánů, to mi napište. Tím jste celý článek shodil.

0 0
možnosti
E

evon

15. 9. 2011 19:03
Vy fakt znáte spoustu slušných Romů...???

8-o8-o8-o a odkud? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IB

isabell

15. 9. 2011 19:34
Re: Vy fakt znáte spoustu slušných Romů...???

Z povinný četby ze základky asi ;-)

0 0
možnosti
E

evon

15. 9. 2011 18:52
Studentíku, studentíku...

mohl byste mi prosím vysvětlit svůj výraz "vlády se nepoučili...??" ;-D Bambulo jeden. ;-D Nebo co myslíte svou další perlou: "cikáni si pomáhali navzájem napříč širokou rodinnou"? 8-o Jestli vy nebudete takový ten chytrolín všech chytrolínů kanón. ;-)

Navrhuji návrat do základní školy, a to nejen kvůli výše uvedeným problémům učiva 1.stupně základní školy, ale i kvůli tomu, abyste měl dostatek času se prokousat pubertou k dospělosti. Cikánské problematice evidentně vůbec nerozumíte a váš článeček je jen dětskou snahou o globální nezaujatý pohled. O to trapnější, že vše je daleko od reality.

0 0
možnosti
V

villík

15. 9. 2011 18:52
Hodnocení písemné práce "Úvaha nad extrémismem:

Obsahově: Jedná se o pouze vypůjčení, plagiaci, obsahově nic neříkajících vět již tisíckrát omílaných, bez projevu vlastního názoru. pokud používáte termín "extrémismus" měl byste alespoň zabrousit na Wiki k danému tématu. Pro zjednodušení uvedu: "Extremismus je termín, jímž bývají označována jednání skupiny mimo hlavní proud společnosti, kterým je připisováno porušování či neuznávání základních etických, právních a jiných důležitých společenských standardů, zejména ve spojení s verbální nebo fyzickou agresivitou, násilím nebo hrozbou násilím, motivované zejména rasovou nenávistí."   Všechno tohle sedí na Rómy, že ano?

Mluvnicky: Hrubka v prvním odstavci.

No nepotěším Vás studente, píšu si 4 !

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 9. 2011 18:37
jak urcite extremistu?

Podle toho ze to napsaly noviny? To vam staci?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

15. 9. 2011 18:32
Studente,

kdybyste se raděj věnoval geografii... nejspíš budete sám extrémista, když znáte tolik vzdělaných a pracovitých cikánů. Patříte totiž mezi několik málo jedinců s podobnou zkušeností, daleko od průměru, tedy představujete typický extrém...

3 0
možnosti
RK

Fajny

15. 9. 2011 18:17
Studente.............

Co je to extremista ve Vašem pojetí ? A můžete matematicky vyjádřit ony poměry slušných a neslušných na obou stranách ? Děkuji..............

3 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
tak nějak prostě žiju ... snad dobře