Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cenzuraslova

1. 9. 2009 19:05
V 89.nebyl deficitni schod,zato v CESKYCH podnicich BEZUROCN

Pujcky platy 2x mesicne bez odirani bank.Zbozi nedovazene ceske kvalitni nezavadne doktory zajimal zdravotni stav ne penize a karty pojistence.Novomanzele dostavali 150 000 ma bydleni nez toto klaus zrusil a nakazal utahovat opasky.

0 0
možnosti
R

rojack

1. 9. 2009 20:47
Re: V 89.nebyl deficitni schod,zato v CESKYCH podnicich BEZUROCN

uz nezasírej diskuse všude možně, demente

0 0
možnosti

Dr No

1. 9. 2009 15:51
Selským rozumem lze předvídat

že i ta neuvěřitelná věc, kdy kdosi stále půjčuje erární kase, přestože je absolutně vyloučeno, že by rozpočet státu kdykoliv v budoucnosti dostal do stavu, aby se mohly tyto dluhy začít splácet, jenou musí zákonitě skončit. A moc by mne zajímalo, co se bude dít potom (i když to pro nás obyčejné lidi asi žádná sranda nebude).

0 0
možnosti
IK

pasik00

2. 9. 2009 10:28
Re: Selským rozumem lze předvídat

splati se to raz dva zvysenim dani

0 0
možnosti
E

editi

1. 9. 2009 14:21
Kolumbo

Kolumbo je prvotřídní ukázka *upce, který to má náckovsky nalajnované a

proto ni krok vzad, ni krok vpřed. Všichni jsou flákači, jen on odvádí

daně a pracuje za profesionální vyžírky. Modří wohnouti, zde máte

ukázku, jak dopadnete, když nepoberete trochu inteligence od oranžád.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

Mufu

1. 9. 2009 23:59
Re: Kolumbo

Editi,Editi,běž si lehnout a ráno se jdi projít do Stromovky.Potřebuješ to;-D

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 9. 2009 13:04
demokracie,

kde každý opilec nebo profesionální vyžírka má stejný hlas jako člověk, který celý ten cirkus ze svých daní financuje je odsouzena ke krachu. Není normální dát všem stejná "práva" do všeho žvanit a "hlasovat"  o tom co všechno mám dostat "zadarmo" aniž bych čímkoli přispěl. Konečně, sami vidíme jak dnešní "demokracie" dopadají - k moci se dostávají gauneři podporovaní lůzou, která se dá koupit za 30kč, které ti gauneři ani nemusejí vytáhnout z vlastní kapsy. Nejvyšší čas, aby tyhle "sociální státy" zkrachovaly, jejich "občané" si pěkně nabili huby a konečně se natvrdo přesvědčili o tom, že žádat pro "evropského" flákače 10x vyšší peníze než bere tvrdě pracující čínský inženýr jen proto, že se narodil v Evropě, je zhovadilost. Doufám, že se brzy číňani a jiní asiati naučí nezbytné technologie a přestanou vydržovat "vzdělanostní  společnosti" plné sociologů, právníků, zaměstnanců "nevládních" a "neziskových" organizací žijících z vládních grantů a ukradených zisků.

0 0
možnosti
D

da.rock

1. 9. 2009 14:09
Re: demokracie,

Tak to abyste si pomalu kupoval letenku směr Peking. Tam žádná lůza hlasovat nemůže, otěže tam plně drží mocenská elita, žádné socky tam nejsou, neexistuje sociální systém....a když se lůza začne bouřit, pošlou se na ně tanky.

Ideální místo pro podnikání, nemyslíte?

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

1. 9. 2009 12:45
:)

Co kdyz to, aby vetsine "bylo vsechno jedno" je cil? Co by si mel politik prat vic, nez mlcici masu? Koho se dotkne krize, pokles zivotni urovne, snizeni platu atd? Politicke spicky to nebudou, budou to obycejni lide, zijici od vyplaty k vyplate, ci zakazky k zakazce, kterych je vetsina. A proto "se na to vykaslat" je presne ten luxus, ktery si nemuzeme dovolit, prave naopak, je treba tvrde tlacit na politiky, aby plnili sve sliby, vysvetlovali sve ciny a pokud ne, abychom jim to u voleb spocitali. Volebni pravo je je nase (casto bohuzel jedina) zbran. Kdyz v nemecku byla krize, volby vyhrala v roce 1932 NSDAP, domnivam se, ze tam uz take bylo hodne tech volicu, kterym to "bylo jedno".  Mysleli si, ze hur uz byt nemuze. Mylili se.

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 9. 2009 14:20
Re: :)

A za dvacet let jsme závistivě čuměli na ty, co si tehdy tak blbě zvolili NSDAP. ;-D;-D!!

0 0
možnosti
D

da.rock

1. 9. 2009 12:42
Náš dluh je velké předvolební téma

a kvůli tomu je enormně mediálně nafouknut. Věřte tomu, že naše veřejné finance jsou jedny z nejzdravějších v Evropě. Jistým politickým kruhům ovšem vyhovuje, když mohou strašit voliče a mobilizovat je ve svůj prospěch. Význam našeho dluhu je ve skutečnosti daleko menší, než je nám těmito čerty malováno na zeď.

0 0
možnosti
S

samsula23

1. 9. 2009 12:36
schodek by měl zajímat každého

ale ten schodek by tě zajímat mohl, neb když se stát zadluží a půjčí si musí splácet a když penízky nepřitékají, musí je navýšit, např. zvednutím DPH, spotřební daně daně ze zisku,- To je ta pro občana snesitelnější cesta, nebo ubere finance ministerstvům a ty pak budou nabízet méně služeb, nebo častěji zavedou platby, např. školné, větší spoluúčast ve zdravotnictví, a čím víc dlužíš, tedy musíš splácet tím více a ve více oborech musíš brát......

0 0
možnosti
J

jellyfish

1. 9. 2009 12:29
Přehazovaná

To je právě to, ODS svaluje vinu na ČSSD a naopak. Přitom si vzpomeňte kdo vládnul v krajích, ano byla to zrovna ODS a jejich koaliční partneři. A jak krajští pánové s chutí utráceli a promrhávali státní peníze. Takže pro mě je za dluhy zodpovědná jak ČSSD, tak ODS, včetně jejich koalicí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
tak nějak prostě žiju ... snad dobře