Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to jméno woodcock se myslím dá přeložit i hanlivě, nebo ne?

0 3
možnosti

Jakou to ma spojitost s blogem? Helena ma manzelovo prijmeni. Jeji manzel neni Cech a pokud nevite, cizi prijmeni se do cestiny neprekladaji.

Jestli mate zajem delat nejake lehtive vtipy na adresu autorky kvuli jejimu prijmeni, jdete laskave jinam a venujte se necemu uzitecnejsimu nez si delat z nekoho soufky kvuli cizimu jmenu.

Rv

Rv

Rv

4 1
možnosti

Děkuji za příspěvek, je to jiné než u nás, to určitě. Uvidím, jak vše bude probíhat dál :-).

0 0
možnosti

Z vlastni zkusenosti vim, ze prohlidka s asistentkou je v rozmezi nekolika dnu od prvni prohlidky s GP. Urcite vam vezme, jako prvni vec, krev a tam se to potvrdi. Krev vam budou brat pravidelne pri kazde navsteve, aby sledovali cukrovku, anemii atd.System je jiny, ale funguje stejne dobre, jako u nas navstevy u gynekologa.Kdyz se asistence neco nebude pri prohlidce libit, doporuci vas ke specialistovi do nemocnice, ktery vas zpravidla vidi behem nekolika dni jeslti ne okamzite.Nevim, kde zijete, ale predpokladam, ze ve meste.Je dobre si vybrat co nejdriv svou nemocnici, kde chcete rodit a nechat se v pripade komplikaci rovnou posilat tam.Seznamite se tak s nemocnici, sluzbami, i obsluhujicim personalem a vasim lekarem, ktery by mohl (ale nemusi) v den D byt pri ruce. Myslim, ze ale ani v pripade komplikaci si nemuzete vyzadat aby doktor XYZ byl u vaseho porodu, tak jak je to napr. v CR. Kdo tam bude, ten tam bude. Pri ultrazvuku taky vidite pouze specializovanou sestru, ne gynekologa.

1 0
možnosti

Je to jine, ale zvyknete si. Preju vam hodne stesti a klidne a pohodove tehotenstvi. Zdravim do krasneho Skotska V

1 0
možnosti

Nějak podobně rozpačitě rozprávěla jedna nastávající matka z naší rodiny, která povila dítě v Anglii.

 Jiný kraj, jiný přístup, a někteří si rádi vzpomenou na svou vlast, a na naše zdravotnictví, na které všichni s tak velkým nasazením nadáváme... Jinak Scotland je nádherná země.

6 1
možnosti

myslite, ze tento popis ukazuje nejake nedstatky v porodnictvi ve Skotsku? Ja teda ne.

3 4
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
Helena Woodcock, nezávislá novinářka a PR specialistka žijící v současnosti ve Skotsku