Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

4. 2. 2009 15:36
trošku to chápu

já jsem teřba typ vypínací a jakmile vyrazím do terénu vůbec kolem sebe nevnímám a něco si vždycky přemílám v hlavě, ale není to vidět, nevypadám zamyšleně a už jsem se taky mnohokrát dozvěděla, že jsem někoho přehlížela,ale nebylo to úmyslné. Snažím se tedy dávat více pozor. Třeba to byl případ oné známé, nesuďte přísně.

0 0
možnosti
HN

handour

4. 2. 2009 10:12
Zdravím Aličko,

moje dcera zdraví všechny lidi,známé i neznámé..protože je to slušnost, a protože jsme jí to doma učili.Takže když někam přijdeme,nemusím jí pobízet,pozdraví sama.Nedávno jsme potkali hodně starou babičku,neznámá paní na procházce.Usmála se na nás a pozdravila první,aniž by nás znala.Odpověděly jsme jí a moje dcera dodala:"Vidíš mami, ta paní je stejně dobře vychovaná jako já".:-)

0 0
možnosti
AW

alicew

4. 2. 2009 12:42
Re: Zdravím Aličko,

Zdravím Hani..to je dobře, že tak hezky zdravíte...ještě bych dodala jeden poznatek z pohádky..před nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj a bude to úplně dokonaléR^

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

4. 2. 2009 7:47
to je různě

u nás se zdraví i při nástupu do autobusu, nepozdravit souseda znamená pasovat se automaticky na obecního idiota. V pražském domě mého milého na mě koukají jak na exota, že zdravím. Když potkám někoho uprostřed lesa nebo na horách, zdravím, ale jen někdy dostanu odpověď. V cizině si skoro můžu být jistá, že ten člověk, co ani nemukne na moje hello/ hallo/ yasas/.... je Čech. 

0 0
možnosti
AW

alicew

4. 2. 2009 8:40
Re: to je různě

máte pravdu, bohužel to tak je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...