Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ŠOLJEH

28. 1. 2008 11:49
DOKONALOST

KRASNA A JESTE CHYTRA.... DEFINICE DOKONALE ZENY. urcite jich tu je spousta jako jich je spousta jinych a samozrejme ze to plati i u muzu. ale stejne mi pripada ze jsou zeny ktere doslova tezi ze sve krasy (a dari se jim) a bez ni by byly uplne nekde jinde. urcite to delaj i muzu ale asi ne v takovem meritku

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

24. 1. 2008 10:55
.

O tom, že by se krása u žen vylučovala s intelektem je to celé jen pověra. Moje přítelkyně je například krásná i chytrá. Celé to asi vzniklo tak, že škaredý muž učinil milostný návrh krásné ženě, ona ho odmítla a on pak prohlásil "Kráva blbá..."

0 0
možnosti

jarka

25. 1. 2008 9:07
Re: .

R^;-D;-D

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 4:18
A ještě něco ...

Jste docela pěkná, ale naštěstí z Vaší krásy nešílím (sorry možná Vás ta fotka jen dost nevykreslila...). 

A tak si myslím, že máte jeden z předpokladů, že by vedle Vás mohl docela dobře existovat spokojený muž. Nevím ale nic o Vašich dalších předpokladech.

Nejste náhodou feministka? Taková ta mužobijka? To by mě ve Vašem případě docela dost mrzelo.

To téma, co jste nadhodila, je totiž takové hloubavě meditativní, nikoho snad samo osobě neuráží, takže záleží opravdu jen na diskutujících...

Takové zamyšlení byste mohla někdy zopakovat na jiný námět. Super.   

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 4:06
Vždycky je to zátěž

A máte s tou vynucenou ušlechtilostí mužů osobní zkušenost, asi jo, co?

Víte, já si myslím, že mnoho krásy škodí. Nemyslím si ale vůbec, že krásná znamená hloupá.

Spíše to vidím tak, že být krásná, znamená velmi tvrdý nápor na charakter ženy a na její zbytnělé ego. Nevím, jak to vnímáte Vy jako žena, ale já vlastně moc nepamatuji ten případ, kdy krásná neznamenalo současně nafoukaná a nepříjemná.  To si samozřejmě neúspěšní muži zjednodušeně a nepřesně popisovali slovem blbá. Ovšem já bych dodal, že především společensky blbá.

Osobně si myslím, že by žena měla být jen právě tak krásná, kolik je schopná zvládnout, aniž by se stala postrachem okolí, sama sobě a svým partnerům.

A stejně tak je to i s ošklivostí. Mě nevadí ošklivá žena, pokud není tak ošklivá, aby mě bylo nějak nevolno. Ale daleko více to opět vadí té ženě, protože z toho má šílené mindráky.  A tak si myslím, že by ženy měly být krásné tak akorát. A to v Čechách naštěstí vždycky platilo.

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 4:10
Vždycky je to zátěž - 2-

Ale ono to platí podobně i pro muže. Jen u mužů nevadí tolik ta ošklivost. Oni totiž muži vždy byly souzeni spíš podle toho co dokážou a jakou pozici si vydobudou. 

Takže mírná ošklivost či jiný handicap mohou být více stimulujícím než krása. Muž se musí především naučit rvát se o sebe v těžké konkurenci. Tím nemyslím ani tak fyzicky, ale opět spíše to duševní zvládání té konkurence a toho boje.  

0 0
možnosti

Jarka

24. 1. 2008 3:45
kdyz zaslechnu takovy

komentar, tak bych chtela videt toho muze ktery to rika ;-D..... zazila jsem par takovych, kteri byli mistri sveta v hodnoceni zenske krasy, ale pokud melo oko zeny na techto exemplarich spocinout, tak by zalem zaplakalo :-)

0 0
možnosti

...

23. 1. 2008 23:45
Ta je tak hezká,

že už vůbec nemusí být chytrá.

0 0
možnosti

Milovník

23. 1. 2008 22:10
Hezká

Už jsem vám dneska řekl, jak vám to sluší?

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...