Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IO

Ilona Ondráčková

17. 11. 2008 17:07
moje zkušenost

Dělala jsem chvíli jednomu pánovi přes internet vrbičku. Z jeho strany to už začínalo přecházet do závislosti. Jemu to pomáhalo, mě to lezlo na nervy. Začala jsem blogovat. Ráda pokecám ale vocaď pocaď:-) Pokud si někdo chce něco vylívat - tak u odborníka, doma tomu - kdo způsobil ty vylívající pocity anebo ať začne psát a mohou se poučit všichni. V

0 0
možnosti
V

Vikina

19. 11. 2008 2:11
Re: moje zkušenost

Ilčo, TVůj problém je v tom, že mužům nerozumíš. Oni se vykecat potřebují, pak za tím teprve udělají tlustou čáru a jsou zase věrní a milující (a minulost hodí za hlavu, tentokrát definitivně - zejména, když budou mít takovou číču, jako jsi Ty). Takže tudy cesta pro Tebe. Nezapomeň, že máš ty krásný oči (a jistě i jiné kvality), tak toho kruci konečně už využij.

Pro Tvou informaci - odborníci nejsou nic moc, a doma se vylívat není komu, pánčto ten druhý nemíní ani náhodou přiznat, že by snad udělal něco špatného (zejména utrhlé ženy ne). Neříkám, že je to od mužských dobrá taktika, ale oni už takoví jsou - to na rozdíl od frajírků, kteří se zaměří jen na ty kejkle na oblbování ženskýho ega, aby lehce dobyli, lehce odhodili. Tak, a včil mudruj! Jo, a Rozárka je taky moc pěkná.

0 0
možnosti
SN

kuča

17. 11. 2008 15:38
Víte, vzácní diskutující,

:-) že tohle je i moje zkušenost. Jsem o polovinu starší, než moje internetová láska, vídáme se občas, určitě spolu nikdy nic mít nebudeme( i když je mi to líto), ale po netu si vzájemně vylijeme srdce, a je nám celkem dobře. Naděje umírá poslední!!!

0 0
možnosti
AK

ak1975

17. 11. 2008 14:41
net a kontakty

A co když zde potkávám lidi z druhé strany republiky, kam se každý vídend nedá jet? Co když zde připravujeme právě ty setkání kde se pak osobně setkáváme?

0 0
možnosti
MH

fiflajka

17. 11. 2008 14:55
Re: net a kontakty

věř, že vzdálenost je nejmenší problém - můj choť Chomutov a ona Přerov a jak rychlý to bylo:-)

0 0
možnosti
MH

fiflajka

17. 11. 2008 14:08
Jo

a co když dopadneš jako já? Můj muž se s virtuální kráskou zvíci metráku setkal a promotně ji zbouchnul. Pro mě čerstv /ani ne 24 hodiny stará/ novinka. Bomba, a pak že virtuální vztay nefungujou............:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...