Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JMK

Jana Marie

22. 11. 2008 10:50
To je dobrý článek

Po jeho přečtení mne napadlo,že by bylo dobré si ozkoušet nejen partnerství ,ale i mateřství nanečisto.Mít dítě je dar a je největší dar mít zdravé dítě.Vím to, mám tři děti.Teď jsou už dospělé ale pořád si ještě pamatuju,jak jsem se cítila v bezpečí,když jsem si mohla k nim přilehnout do postele,když mi bylo těžko.

Přesto si myslím,že manželství je pro řadu žen krokem zpět.při dětech a manželovi,který se spíš nestará musíte rezignovat nejen na záliby,ale i na profesní růst.Špatný manžel je jako kámen .Pokud nemáte rodiče,kteří by pomohli potáhne vás to dolů.Bylo zjištěno,že mužům manželství prodlužuje život,ženám naopak zkracuje.Proto by měli o manželství více usilovat muži a ne ženy.Ve skutečnosti je to naopak.

Můj názor je ten,že pokud chce žena dítě,měla by na to mít peníze,aby byla finančně nezávislá v době,kdy bude na mateřské.Bez ohledu,jestli má partnera nebo ne.A měla by si uvědomit,že výběrem partnera ovlivní do budoucna nejen svůj život ,ale i svého dítěte

0 0
možnosti
AW

alicew

25. 11. 2008 22:06
Re: To je dobrý článek

v podstatě máte asi pravdu

0 0
možnosti
J

Jack777

12. 11. 2008 21:48
...

Tak to moje holka chce abych si jí vzal a dítě je takřka smyslem jejího života. No a do sexu jí teda fakt nutit nemusím, to spíš je naopak :-). Možná je to tím, že je z JV asie. Zkuste si přisipat do jídla trochu pálivýho, třeba se vám to nahoře i dole trochu prokrví :-))

0 0
možnosti
J

Jack777

12. 11. 2008 21:49
Re: ...

opr.: přisypat

0 0
možnosti
PC

Paula

12. 11. 2008 14:36
To je přece konina !

Tak, jak ve své noční můře popisuje autorka blogu, může dopadnout jen žena duševně méněcenná, taková, která je zvyklá, že je středobodem světa a problémy za ní řeší jiní. Rozmazlená, sebeetředná ...

0 0
možnosti
M

mischplysch

12. 11. 2008 13:22
Jejda

Nejste náhodou v poporodní depresi? Skoro to tak vypadá....:-)

Co se týče toho uřvaného mimina, tak to časem bude lepší a lepší, dřív či později, ale bude (u nás to trvalo asi tak 4 měsíce, kdy se to zlomilo)...přestane brečet, začne s ním být legrace a bude vám snad dělat radost, teda pokud jste vcelku normální máma.

Kamarádky zdrhly, no jo, taky mě coby bezdětnou nebavilo trávit příliš času s maminama a jejich dětma, ale semtam jsme si na ně čas udělala. Takže nezbývá, než si najít nějaké inteligentní kámošky s dětma, co se nechtějí bavit furt jen o plínách a přitom vaši situaci líp pochopí a třeba si navzájem i pohlídáte děti. 

Pokud by vás mateřství mělo takhle ničit i nadále, tak snad si najít nějakou práci na malý úvazek, dostat se mezi lidi, provětrat hlavu a zrelaxovat.

0 0
možnosti
M

mischplysch

12. 11. 2008 13:26
Re: Jejda

Jo ták, to byla fikce...teď jsem to teprve:-) dočetla do konce...tak nic, tak to berte jako rady do budoucna, pokud se přece jen rozhodnete pro to mimino;-D

0 0
možnosti
B

brooke

12. 11. 2008 8:56
Syndrom ženatého muže

Sexu je teď daleko méně než za svobodna. Jako by to dělala jen z povinnosti. Konverzace na téma unavené ženy na mateřské mě už taky zmáhá. Fuj, to je ale hrozná představa.

0 0
možnosti
PC

petulie chrupavková

12. 11. 2008 8:46
Tohle

se ale může stát. Je to trest za to, když někdo udělá takové závažné životní kroky jako je pevný vztah a dítě jen proto, že se to od něho očekává. Až budete mít lepší důvody, budou i výsledky lepší.

0 0
možnosti
W

Wendolene

12. 11. 2008 3:46
Nedavno jsem cetla v diskusi nazor,

ze mit deti je jako prozit dobry orgasmus. Kdyz jste to neprozila, muzeme vam to tisickrat popisovat, ale nebudete schopna to pochopit...

Muzi se nezeni kvuli sexu, kazdy zenac vam rekne, ze toho sexu po svatbe ubyde, za svobodna si uziji vice. Po narozeni ditete to neni tak silene, jak to popisujete, protoze nemate ani predstavu, jake to je. Rozhodne to neni jen jezdeni s kocarkem a urvane dite. Je to drina, ale zaroven vas ceka sladka odmena, pokud spravne funguje manzelstvi, tak  je to to nejkrasnejsi na svete. Nepiste o necem, co jste nezazila. Rv

0 0
možnosti
P

petrv19

12. 11. 2008 6:23
Re: Nedavno jsem cetla v diskusi nazor,

jestli se k tomu diteti chova jako k nekomu, kdo ji znicil zivot, tak se nedivim, ze je urvane:-/

0 0
možnosti
JD

simonides1

12. 11. 2008 3:39
Dámo,

vůbec nechápu Vaše duševní pochody. Buď jste ještě moc mladá, nebo už moc stará. Buď o světě ještě nic nevíte, nebo se Vám do ničeho nechce. Z lenosti...? Váš článek je o ničem. Je to o nějaké zamindrákované dámě, která vlastně neví co chce. Rv

0 0
možnosti
M

motylek_02

12. 11. 2008 3:20
ja myslim ze to

tak strasne neni. Jedna moje kamaradka nema svou rodinu a v partnerovi ji nasla. sice se jeste nevzali ale neni k tomu daleko.

druha kamaradka rodinu ma, ale neklape to. zato ma fajn manzela a je u nich tak prijemne lidsky teplo. 

vase maminka by zprominutim potrebovala kopnout do zadku za takova moudra.

0 0
možnosti
W

Wendolene

12. 11. 2008 3:47
Re: ja myslim ze to

R^ Ano, souhlasim.

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

12. 11. 2008 1:12
Jak to vite?

Mate naprostou pravdu, i kdyz jste to nikdy nezazila na vlastni kuzi. V momente kdy se vam narodi dite se odstnete uplne sama. Nikdo nechce kolem sebe zenskou s urvanym parchantem. Hlavne ti, kteri zrovna male dite nemaji. A ja se jim vubec nedivim. Ja jsem si to sama odvalcila a ted mi vsichni dejte pokoj s urvanyma, usmrkanyma.......ehm......andelickama.

0 0
možnosti