Diskuse

Pozdrav všem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alex hart

24. 1. 2008 4:54
Taky zdravím...

Čtu ty Vaše blogy odzadu, takže vím, že jste už pár dobrých námětů našla. Třeba ten s tou krásou. Jinak bych Vám asi trochu jedovatě odpověděl, že když nevíte o čem psát, tak nepište. Já bych věděl o čem psát, ale nemám na to soustavný čas, a psát jen tak nemá podle mne příliš smysl. Ale to Vaše zamyšlení o kráse, mne velice zaujalo. Ono to nastolilo určitě řadu otázek. Např. 

1) Lze vybrat téma, které není vulgárně senzační (jako třeba sex shop - promiňte) a přitom přitáhne pozornost a vyvolá decentní (a ne neurvalou) diskusi ?

2) Můžete si z průběhu diskuse odhadnout zaměření, o čem psát příště. To může být pro začínajícího bloggera zajímaví metoda.

Znovu opakuji, že já osobně bych sem lezl jen s určitým velmi silným námětem, pod který se chci podepsat i s fotkou. 

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 4:55
Taky zdravím... - 2-

Abych pravdu řekl, mě lákají spíše ta závažná společenská témata, jako třeba, ekologie a energetika,  katastrofa evropsko americké civilizace v podobě útočného feminismu, o krizi ve výchově dětí, o trvale udržitelném rozkrádání státního majetku v ČR, a o tom všem se nedá psát jen tak nezávazně a na lehkú notéčku. Nebo já to alespoň neumím. Když už píšu, tak se do tématu pořádně opřu. Takže píšu raději jen do diskusí.  Ne že bych neměl rád srandu, ale ono nějak není moc veselo.  Naposledy jsem si tady docela zašpásoval v diskusi s paní Palloto. Ale to už je přes půl roku.

A jak se chcete profilovat Vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...