Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cinik

21. 1. 2008 12:46
toz oni tak zijo

protoze je to bavi, je to velka pohoda. No samozrejme s kratkym trvanim:-)

0 0
možnosti

Santa

21. 1. 2008 9:26
Chcete znát důvod?

0 0
možnosti

Santa

21. 1. 2008 9:34
Re: Chcete znát důvod?

No to bylo tak: matka prostitutka, otec alkoholik, pohozen v útlém věku a vychován řádovými sestrami. Když se konečně vyučil kominíkem a postavil na vlastní nohy, tak při práci na střechách potkal svou lásku. Byla však z bohaté rodiny a ta jim nepřála. Chtěli vše řešit sebevraždou, ale v poslední chvíli si vše rozmysleli a utekli do světa. Teď spolu táhnou ulicemi a bubínek je jím jedinou obživou. Před zlobou společnosti utíkají k alkoholu a drogám. Jednoho sychravého rána nalezne patrola dvě mrtvoly umrzlých mladých žebráků, které se k sobě tisknou v posledním objetí.

Vše mohlo být jinak, kdyby měli drobné na autobus a mohli odjet na farmu na Šumavě, kde by začali nový život....

0 0
možnosti
V

Vacclav

21. 1. 2008 8:20
Taky názor

Popíjeli kafíčko a sledovali mladého típka lovit  špačky z košů.. Dle mého tito lidé žijí svým určitým způsobem protestu proti tomu,co se v dnešním světě děje,nedohnala-li je k tomu nějaká životní situace.Každý když byl mladý tak si hledal tu svojí cestu a pro někoho je to cesta,kterou právě jdou tito mladí lidé.Nevidíme jim do duše a ani do jejich "historie".Proto si myslím, že je zbytečné vidět v nich nějakou nižší kastu společnosti a neříkám, že to v nich vidíte právě vy.Já jim vždy s úsměvem poděkuji a jdu dál.Nikdy to neřeším "rezolutně".Pokaždé od nich alespoň uslyším popřání krásného večera či dne,což se mi mnohokrát nestává ani od prodavačů v obchodě,kde si něco kupuji.Větším drtičem nervů jsou pro mě spíše mladí pouliční "manageři",snažící se do Vás hučet co nejvíce a přesvědčit Vás na ulici u odpadkového koše o bezkonkurenčních výhodách jejich nabídek na různé smlouvy atd.Každopádně se jich zeptejte a určitě zjistíte nějaký rozumný důvod.Neříkám ale, že od všech. Krásné ráno.

0 0
možnosti

Dvoracek,Ostrava

21. 1. 2008 1:27
A až se zeptáte

a budete to vědět, dejte nám to prosím všem na vědomí. Mě samého by to moc zajímalo. A protože zase samozřejmě nespíte, tak dobrou.

0 0
možnosti

H

21. 1. 2008 0:22
Můj známý na tom měl perfektní odpověď

na otázku: "Neměl by jste nějaké drobné?" vždy odpověděl : "Jasně, za kolik chceš?"

0 0
možnosti

ucho

21. 1. 2008 0:09
zebrani

zebraji, protoze se neumi aktivne zapojit do spolecnosti a pozadavku spolecnosti. je to pro ne tak snadny vydelek na jejich zakladni potreby a smysl zivota.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...