Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jana.krcova

6. 10. 2008 10:13
Hezky napsáno,

R^Jana

0 0
možnosti
PP

Pavlev

5. 10. 2008 13:58
Na výchovu chlapa

má ženská nezanedbatelný vliv. Ať už jako matka ke svým synům, nebo jako milenka na své partnery. To jací chlapi jsou, je tedy také Vaše zásluha, milé dámy, které si tady na chlapské pokolení tak stěžujete. Vemte tedy osud do vlastních rukou a udělejte z nás chlapy, jaké si představujete. Můžete začít výchovou svých synů.

0 0
možnosti
AH

alex hart

13. 10. 2008 8:43
Re: Na výchovu chlapa

S těmi syny především. Výchova milenců je v podstatě pitomost, anebo má velmi krátkodobý účinek. To totiž není výchova, ale vždycky jen kšeft, něco za něco.

.

U těch synů by ženy měly daleko větší možnosti, ale velmi často z toho vyjdou rozmazlení a ženštilí "muži". A to je ten hlavní problém. Azhledem k současnému postavení žen, kdy zhruba třetina žije a vychovává děti bez partnera a další třetina sice s partnerem, ale on nemá moc šancí do výchovy zasahovat, tak asi jen třetina (možná i méně dětí) vyrůstá v normální fungující rodině. Takže v tom jsou také (ale ne jenom) příčiny.

0 0
možnosti
L

Lou.

5. 10. 2008 11:07
..

:-)R^

0 0
možnosti
LRG

lrg

5. 10. 2008 10:18
Na tom článku něco je

Když jsem Váš příspěvek četla poprvé, tak jsem si říkala, nemusí být hned tak zle atd.

Ale zrovna dnes se mi stalo něco podobného, stačí malé odmítnutí, třeba to, že člověk nemá chuť se s někým bavit, protože má hlad a chce si dát něco dobrýho k snídani. No dopadlo to tak, že jsem byla pojmenována taky tak všelijak a raději sklapla krovky. V té chvíli jsem si na Vás vzpomněla a říkám si, na tom článku něco je.

Asi se ze mě v důsledku toho stane urputná feministka, nic jiného mi nezbyde. Jinak budu muset držet hubu a krok:-(.

Raději se ani nepodepisuji, nemá to smysl.

0 0
možnosti
PP

Pavlev

3. 10. 2008 22:42
Zelený bazilišek

je moje nejoblíbenější zvíře, vážená safírová dámo. A ten doutník ve Vašich ústech vypadá také slibně...

0 0
možnosti
KL

Klara L

3. 10. 2008 19:47
Technická :-)

Pan podnikatel byl nepochybně "movitý", tedy schopný přemístit se z místa na místo, na rozdíl od nemovitostí ;-D Ale podstatou sdělení mělo být patrně, že byl "mohovitý" neboli zámožný ;-D;-D;-D Jinak prima článek, škoda, že ho dost lidí asi pochopilo jinak.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

3. 10. 2008 17:12
Dobré téma

Když mi bylo šestnáct, zajímal se o mě jen jeden jedinej kluk a já ho nechtěla, protože byl zrzavej. Když jsem si uvědomila, že je to ten nejhodnější a nejvtipnější kluk, jakýho jsem kdy poznala, klofla ho už jiná. ;-)Jitka Gotterová

0 0
možnosti
AW

alicew

3. 10. 2008 16:35
vážení přátelé

tak mám pocit, že někteří z Vás reagujujete tak, jakobych snad odmítla přímo Vás;-D

0 0
možnosti
SJ

Hans von Karlin

3. 10. 2008 16:45
Re: vážení přátelé

Je hezké, že máte o sobě tak vysoké mínění ;-D Hezký víkend.

0 0
možnosti
SJ

Hans von Karlin

3. 10. 2008 16:05
...

Je zajímavý, jak si lidi myslej, že jsou středem světa a všechno se točí kolem nich :) Milá autorko - muži se Vám dvoří, aby se s Váma vyspali, ne proto, že nějak vypadáte, nebo se nějak chováte. Pokud jste toto ještě nepochopila, asi ještě neuteklo mnoho času od té historky s mentálně postiženým :-)

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

11. 10. 2008 15:16
Re: ...

Dobře napsáno. Slečna Alice má o sobě evidentě vysoké mínění (proč ne, že), ale základní pravidla ve vztazích evidentně ještě nepochopila.

Alice, místo, aby sis stěžovala, že tě chlapi chtěj ojet, tak si to raději užij - tahle etapa ženské života moc dlouho netrvá...

0 0
možnosti
AH

alex hart

3. 10. 2008 16:04
A co takhle trochu sebereflexe?

Je mi přes padesát a kdybych měl spočítat, kolikrát v životě jsem se pokoušel balit nějakou babu, tak bych se asi nedopočítal. Někdy to šlo tak nějak samo od sebe, to v tom případě, když to vlastně chtěla, ale jaksi čekala až začnu já. Jindy to bylo úplně nalevačku a člověk hned věděl, že to nepůjde. Jedna moje spolužačka byla ovšem při svém odmítnutí docela milá. Zesmutněla a docela přesvědčivě mi vysvětlila, že jí to mrzí, ale ....

To mě sice nepotěšilo, ale přišlo mi to rozhodně milejší, než chování některých děvčat (i dospělých žen), které se naopak vyžívají v tom, jak dříve něž muže odmítnou, tak z něj udělají pokud možno co nejvíc blbce. Odmítnutí jsem většinou unesl a nějak rozdejchal, ale nafoukaný krávy, který vás poslaly do háje pokud možno před celou třídou a ještě si vtom libovaly, ty si samozřejmě pamatuju.

.

A teď by mě velice zajímalo, do které kategorie vlastně patří autorka blogu. Co kdyby se zde rozepsali všichni ti, které autorka článku měla tu možnost odmítnout?

0 0
možnosti
H

Hollyiq6000

3. 10. 2008 16:24
Re: A co takhle trochu sebereflexe?

No, taky by mě to hodně zajímalo ... třeba nám napoví sama autorka

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...