Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

13. 3. 2009 17:28
film je hloupy

je to naprosta blbost, protoze se tam behem reseni zapletky nestrili, nevystupuji v nem bytosti z jine dimense, ci aspon mytologickeho davnoveku, je zcela prost jakekoli fantasie a obrasotvornosti. radsi doporucuji divakovi zajit na napinave a dejuplne filmy jako Spirit, Watchmen ci Batman 2 a ne vyhodit 160kc za tuto bezduchou, nudnou tlacharnu.

0 0
možnosti
AW

alicew

13. 3. 2009 19:42
Re: film je hloupy

omyl vážený pane! Film je jedno velké dobrodružství ovšem pro vnímavého jedince:-)

0 0
možnosti
HD

plavuň

13. 3. 2009 15:54
Dávám článku paní Alice za pravdu

pouze v tom, že JÍ se film líbil. Jsem +- ta cílová divácká skupina, až na ty brambůrky a pitomé televizní seriály, ale film se mi NELÍBIL. Dobré herecké obsazení a snaživé výkony, souhlasím ale s kritiky, protože od půlky filmu nebylo o čem hrát. Nastala nuda v očekávání, zda se milenec hlavní hrdince ozve či neozve... ozve či neozve a tak pořád dokola. Je pravda, že se sál diváků bavil , když aranžovaně roztomilý chlapeček opakovaně řekl slovo HOV*O, nebo si narazil na hlavu kýbl, co nešel sundat...hm, trochu otřelé, řekla bych. Aniž bych si myslela, že půjdu-li na komedii, uvidím cosi hlubokomyslného, tak tahle komedie mi přišla jako sled líbivých scén, kde je všechno dočista na povrchu a po skončení zbyde v divákovi pocit prázdna. Já tomuto filmu dávám PALEC DOLŮ. :-)

0 0
možnosti
AW

alicew

13. 3. 2009 16:25
Re: Dávám článku paní Alice za pravdu

chápu, ale v té komedii nešlo o kýbl na hlavě:-)

0 0
možnosti
A

Alergik71

13. 3. 2009 8:57
:-)))

1) pro filmové kritiky a filozofy - ano film rozhodně nebyl na dlouhé zkoumání a dlouhé zamyšlení

2) pro normální lidi - ano byl to zase jednou pěkný film u kterého se pobavíte, podobnost s životem nebyla čistě náhodná a herci zahráli přesně to co měli:-)

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

13. 3. 2009 7:07
Zdravím

Vím že to odnesu, protože se pod to podepíšu a budu vzpadat jako nějakej rozmazlenej chytrák. Ale, zajděte někdy doopravdy na film. Tohle je...nevím přesně co... nicméně, masová spotřeba to je. dramaturgie nula, příběh ...eh..., kamera, kostýmy, celková vizualizace...nula... herci...je fajn je zase vidět, protože na to mají, ale nemají co hrát. škoda. promiňte, nesouhlasím. Ale nehaním vás. a teď, do krytu:) Hezký den. Kritiky nemusím, ale tentokrát..mají ti hajzlíci pravdu. Nicméně, klobouk dolů pane Bartoška. Uhrát tohle se ctí umí jenom profík...

0 0
možnosti
AW

alicew

13. 3. 2009 7:50
Re: Zdravím

Neodnesete to, nemějte strach. Berte to tak, že žijeme v ČR. Film byl natočený v ČR a přesně vystihuje život lidí v naší republice, takže pokud to vnímáte jako dramaturgie nula, příběh ehm? Tak nevím, jak si ten reálný život vlastně představujete? Uvědomte si, že běžně člověk nejezdí do Indie a  do Číny, denně ho nepronásledují gangsteři atd..., oproti tomu se ale lidé zcela běžně zamilovávají, rozvádějí atd...Asi záleží na tom, jak si kdo ten reálný život představuje? Ještě k těm kostýmům...co podle Vás nosí normální obyčejní lidé?

0 0
možnosti
S

Sampis

13. 3. 2009 6:36
Heh,

kdybyste vynechala to srovnání s ostatní kritikou, tak je to docela slušně napsaná kritika ;)

Nebudu hodnotit, zda máte či nemáte pravdu, film jsem neviděl a vzhledm k mému hodně vyhraněnému vkusu bych s vámi jistě nesouhlasil.

Mnohem zajímavější je problém kritiky. Kritici jsou lidé, kteří by o oboru měli něco vědět. Měli by mít také shlédnudu, naposloucháno a přečteno. Právě proto pak dokáží srovnávat a napsat svůj názor, zda za dané dílo je účelné vyhodit peníze. Pak jen stačí najít kritika s obdobným vkusem jako máte vy.

Třeba v muzice se mi určitě nelíbí všechno co chválí Jiří Černý, ale když o něčem napíše, že je to s...ka, tak vím, že se s tím nemusím zdržovat, protože má pravdu. Takže příště vynechte kritiku kritiků a napište vlastní recenzi. Třeba se stanete něčí oblíbenou kritičkou ;))

0 0
možnosti
AW

alicew

13. 3. 2009 7:44
Re: Heh,

a proč bych nemohla být kritičkou kritiků?:-)

0 0
možnosti
V

Vikina

13. 3. 2009 1:27
Dobrý Alice,

tentokrát fakt. Snad článek vydrží dost dlouho na 1. straně, aby si jej všimlo víc lidí.

Mmch., a jak líbáš Ty? :-)

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

13. 3. 2009 1:07
Já to neviděl, ani kritiky nečetl..

,ale kritiky znám.;-D Jsou to z velké části zamindrákovaní, neschopní a naprosto ujetí exoti. Nečtu je už dlouho..myslím,že být kritik je diagnóza..ti nejlepší utekly od filmu ke gameskám. Bohužel na těch mi vadí, že víc hrají, než kritizují...;-)R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...