Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

smajlik :)

24. 9. 2009 16:04
Když...

Když máš místo Vaška šaška,

bude z toho leda fraška.

Nepomůže ani flaška,

tady každá rada ťažká :-P

0 0
možnosti
I

ištenem

24. 9. 2009 15:59
...

..tuhle jsem taky dostala maila od jedného chudáka,co rozesílá svoje fotky Václava- co na to říct?? jsou chlapi divná stvoření? Mám zato,že jistá sorta ANO

0 0
možnosti
J

JacekFiflen

22. 9. 2009 15:39
zajimava otazka

tuhle mi jeden znamy v ponekud podrousenem stavu rekl: "By me zajimalo, kde bych dneska byl, kdybych mel velkyho "Vaska"..."

0 0
možnosti
CC

chiantis

18. 9. 2009 20:07
Alice - autorka článku

někdo se tady zmínil, že Alice vypadá jako míň vybíravá. Já si zase myslím, že opak je pravdou. Vypadá velmi vybíravá a vášnivá. Tak to asi nemá lehké najít si k sobě partnera. A článkem se chce právě dovědět, jak to u ostatních je. Jaký kdo má názor, jak kdo má zkušenosti, jakou máme společnost!

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 22:06
Re: Alice - autorka článku

děkuji za podporu a pochopení..konečně někdo pochopil, jak jsem to celé myslela....R^

0 0
možnosti
T

tekanna

18. 9. 2009 16:07
Chlapa,

kterej má potřebu, aby byl jeho Václav schválen, bych nebrala ani náhodou. Možná strach ze selhání, možná nedostatek sebevědomí, každopádně však špatný vztah ke svému vlastnímu tělu a sobě samému, takže nic.

Taky jsem se poučila, že mluví-li se o sexu (a nemusí to být jen Václavova velikost, tvar atp.) před samotným sexem, rozhodně to není pravý kandidát na postelové radovánky. ;-)

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 18:59
Re: Chlapa,

něco v tom smyslu, že pes, který štěká nekouše;-)

0 0
možnosti
HN

handour

18. 9. 2009 12:13
Nejlepší článek

jakej jsem v tomhle roce četla;-D. Konečně se někdo na Václava podíval zblízka. A proč ne, kluk jeden (velkej, malej, tlustej, tenkej...akorát ten vyleštěnej mi trošku není jasnej;-D:-P) za to přece stojí!!!!R^;-D

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 12:21
Re: Nejlepší článek

tak to jsem ráda, že jsem tě pobavila....R^

0 0
možnosti
RB

smajlik :)

18. 9. 2009 10:46
No to teda

... byli blbci. To by mě tedy opravdu nenapadlo, fotit si péro a posílat to holce, jestli se jí to líbí. A svěřovat se předem s "obavou", že je moc malej, velkej, že na něj nebude chtít šáhnout a podobný pitominy? To je taky dobrej nápad, jak se předem odstřelit. Nevím, fakt to není tak torchu přibarvený? Fakt se takoví vyskytli a bylo jich víc??? Nechápu.

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 11:50
Re: No to teda

skutečně...a zjistila jsem, že takových exemplářů je víc, než by si člověk mohl myslet....co na tom nechápete?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

18. 9. 2009 10:35
Stejně tyto zážitky nějak přitahujete

Můj každý vztah začínal sympatií.Ať už byla tak silná,že jsem jí propadl nebo se postupně vyvíjela. Potom následovalo seznamování , oťukávání , tu rychlejší , tu pomalejší..Museli jsme si rozumět a získat vzájemnou důvěru. Pokud došlo k sexu,tak většinou spontánně,málokdy plánovaně (to až později) a nikdy jsem nezačínal odkazem na pohlavní orgán. Když se to poníží na pouhý sex,tak se o dost přijde. Někdy ten sex nevyšel,tak se nedalo nic dělat. Teď mne asi zničí různí "znalci",ale já si myslím,že sex není tak důležitý,zvlášť,když se z něj stal tělocvik s předcvičováním. Mne třeba vzrušil i pohled nebo držení za ruku.Prostě vztah se skládá z tolika různých vzájemných podnětů,že Václav byl jen jedním z nich.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

18. 9. 2009 10:40
Re: Stejně tyto zážitky nějak přitahujete

Tak na rovinu a anebo rovnou fotka - připadal bych si jako nedospělý. Vybavuje se mi,jak jsme si jednou šli nakoupit a u vitríny s párky jsem dělal různé narážky. Snad vtipné,když se slečna smála. Potom jsem občas mluvili o různých druzích klobásek a párků,aly vyplynulo to ze vzájemné nepsané dohody. A jiní tomu nerozuměli. Tak takový byl svět,než přišla sexuální revoluce a lidé se předem připravují na něco,co stejně buď vyjde nebo ne.

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

18. 9. 2009 9:43
Úvaha

Marně přemýšlím, pro koho je vlastně inkriminovaný pánský orgán důležitější. Jestli pro muže nebo pro ženy. Tak jako obraz, který nikdo nikdy neuvidí nebo hudbu, kterou nikdo neuslyší, je bez použití v určité situaci vlastně zcela bezcenný a nevýznamný. A z praktického hlediska, čím méně místa zabírá, tím lépe. Nejspokojenější muži jsou vlastně Ti, kterým je úplně jedno, jestli ženu uspokojí nebo ne. Čím větší snaha ženu potěšit, tím větší stres, pochybnosti, komplexy atd., atd. Tak co doporučíte Alice. Kašlat na to nebo se snažit ? Ocení tu snahu vůbec někdo ? Praxe říká, že že Ti co se snaží nejsou ani zdaleka při získávání žen úspěšnější než ti druzí.

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 9:49
Re: Úvaha

K čemu je orgán určen je asi všem naprosto jasné...to zde rozebírat nebudeme doufám. Co se týče snahy, tak ta se hodnotí vždy kladně...jenomže ono je snažení a snažení...aneb není na světě lověk ten, aby se zavděčil lidem všem.Myslím, že v tomto případě je to o něčem jiném....co třeba city do toho trochu vložit?

0 0
možnosti
AW

alicew

18. 9. 2009 8:19
vaše reakce

po přečtení vašich reakcí  na můj článek chci jen dodat:toto téma je

 je jen prostě námět na článek a líbí se mi když lidé diskutují a já je inspiruji, neberte  prosím mé názory smrtelně vážně, nikde jsem neřekla, že je to pravda a že to tak opravdu bylo!...myslet si však můžete co chcete....

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 9. 2009 8:57
Re: vaše reakce

Takže si to máme vysvětlit, že se jedná o další uměleckou fikci ? Je tedy pěkně ujetá, ale ještě že tak. jinak fakt nevím co si mám myslet o Vašich kamarádech, ev. dokonce o vás samé. :-/!!

0 0
možnosti