Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tomáš k

7. 2. 2008 13:35
ooojeeee

co tahle Dorota rádoby pisatelka vymyslí...to je neuvěřitelné...je to naprostá kráva....a ty hnusný rezavý vlasy to jenom potvrzují...vypadá jak čarodějniceRv.blééééééééééééééé

0 0
možnosti

pet

3. 2. 2008 15:19
madam

ale Vy taky vypadate sverazne... mozna ten clovek mel ty bile ponozky proste proto, ze se mu bila barva libi...

0 0
možnosti

kokrspanel

3. 2. 2008 15:06
hmm
Tak bílé ponožky mi samy o sobě nevadí, k bílým botům je také nosím, nicméně mě více dráždí ponožky v sandálech. Ale to je kapitola sama pro sebe :-)
0 0
možnosti
MP

MirkaP

4. 2. 2008 18:20
Re: hmm

Tohle znám, ale naprosto nechápu. V létě ráno v 5,30 při odchodu do práce je docela chladno, takže ponnožky, ale odpoledne po cestě domů či jinam už je teplo, takže sandály..... a kufr sebou tahat nehodlám. Maximálně igeliťák na fusekle do kabelky, odkud je vpodvečer vděčně vytáhnu a natáhnu...

0 0
možnosti

Nefin

3. 2. 2008 8:53
To vás nenapadlo,

že ta pohledná partnerka asi na něm vidí jiné, daleko podstatnější kvality, které nepotřebuje vytrubovat fasádou do světa? Vaše povrchní vnímání člověka je zbožňování pozlátka kterým se zakrývají lidé zakomplexovaní úpornou snahou být vždy in.

0 0
možnosti

Robin

3. 2. 2008 8:37
Co takhle respekt k lidské osobnosti ?

Osobně vůbec nemusím konformní, módou, okolím a ženskými časopisy řízené ženy s masivními hranatými brýlemi potlačujícími jejich identitu. Módní a marketingoví šamani jim nakukali, že tak je to správně a ony se podřídily.

Přesto respektuji jejich osobnost a nenapadlo by mě je za to odsuzovat.

Horší ale je, když tady ty módou řízené osůbky začnou odsuzovat jiné právě proto, že na módu kašlou a častují je hanlivými názvy. To už je jiná. Je nutno bránit své hodnoty.

Takže: módou řízené čarodějnice, vy si noste, co chtějí ti vaši módní a marketingoví šamani, kterým submisivně podléháte a nás nechte laskavě na pokoji ;-);-);-)

0 0
možnosti

Ilona

3. 2. 2008 8:24
bílý nebílý

No, rozrajcovala ste nás bílýma ponožkama jak se patří...a přitom na to podle fotky nevypadáte. Tváříte se free. Ale přikláním se k většině. Ten, co otrocky podléhá svému "vystajlovanému luku", ten asi nebude mít moc času přemýšlet. Až Vás potkám zpocenou a nevhodně oblečenou - budeme se bavit o umění. Čus

0 0
možnosti

Vašku

3. 2. 2008 7:03
Kokodák

Přesně tak, toto hodnocení na Vás sedí. Viděla jste například film Pomáda. Bílé ponožky nosila celá jedna americká generace a i nyní nelze říci, že by byly pasé. Vždycky jsem velmi potěšen, když se zaprclá česká Nána vydává za světačku a ještě výplody svého mozečku vnucuje jiným.

0 0
možnosti

reakce

5. 2. 2008 15:19
Re: Kokodák

Tak teď si trefil přímo do černého...Vašíku....v matematice by kokodák byla přímá úměrnost k projevům této nanynky....R^

0 0
možnosti

Pepapn A2

3. 2. 2008 5:33
Nikdy nehodnoutím podle oblečení

Je to stejný předsudek, jako tvrdit, že všechny blondýny jsou blbé. Mám kamaráda, který pořád nosí bílé ponožky. Snad ani jiné ve svém šatníku nemá. A přitom je to úžasný člověk, který je společenský a dokáže vždycky pomoci, když je třeba. A s ohledem na dřívější příspěvek o nákupu v Makru. Sám mám opakovanou zkušenost, že když jsem jel s naším malým synem tramvají a bylo plno, tak mě pouštěli sednout obvykle mladí lidé s delšími vlasy, leckdy třeba i neholení a v ošoupaném oblečení, zatímco ti vyžehlení a navonění jedinci koukali z okna, aby pohled na stojícího tatínka se synem v náruči neurážel jejich jemnocit. A teď mi odpovězte na otázku: Kteří z té tramvaje byli burani?

0 0
možnosti

nany

3. 2. 2008 9:33
Re: Nikdy nehodnoutím podle oblečení

stejná zkušenost! Těhotnou mě pouštěli sednou zásadně lidi, kteří do slova "IN" měli tak daleko, jako já k bydlení na zámku. S kočárkem mi potom nejvíce pomáhali skinheadi (opravdu si to nevymýšlím, je to tak). Když jsem požádala dva "IN" vysokoškoláky o pomoc s kočárkem při výstupu z autobusu, tak mi řekli, že ONI zásadně NETAHAJ CIZÍ PARCHANTY, PROTOŽE KDYŽ TO NEUNESU, TAK JSEM SI "to" NEMĚLA POŘIZOVAT!

0 0
možnosti

Ja

3. 2. 2008 4:26
Co je spatnyho

na bilych ponozkach ? Jelikoz jsem vasnivej sportovec, tak je nosim temer porad, at uz na sport, nebo normalne (+dziny nebo kratasy a sportovni boty). Samozrejme vypada opravdu tragicky, pokud ma nekdo svetly ponozky k tmavymu obleku, ale prijde mi, slova "bile ponozky vazne neuznavam,snad jen do postele,kdyz je mi zima na nohy." jsou vazne trochu ujety. A jeste jeden dotaz, co je spatnyho na kombinace cerny sako a bila kosile ?

0 0
možnosti

maggie

3. 2. 2008 3:34
Bile ponozky

S pani autorkou souhlasim,byl to normalni buran.RvProste me moda zajima  a kdyz se hezky oblekam ja,chci aby na tom byl muj protejsek stejne.Bile ponozky vazne neuznavam,snad jen do postele,kdyz je mi zima na nohy.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...