Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To by bylo bezva. Jenže poslanec evropského parlamentu Farage nikam nešel. Pořád sedí na své židli a je placen z rozpočtu EU. A bude placen patrně až do roku 2019. Miluju tyhle revolucionáře.

3 3
možnosti
MC

Já také. Zvláště pokud je to krok správným směrem!

1 0
možnosti
VV

Podle BR24 je to dnes 30 let kdy se v Britanii objevily prvni kravy nakazene BSE. A v clanku se Dale pise, ze kasdy dvoutisici Brit ma v mozku priony ktere mohou kdykoliv zacit pusobit.

A BSE se objevovala sice v mnohem mensim mnozstvi take v Evrope.

1 0
možnosti
KB

Jsou prostě lidé velcí, kterých cíl je něco vybudovat, vytvořit a předat dalším generacím. Pak jsou lidé malí, kterých cílem je něco zbořit, zničit, pokazit, aby to pak další generace musely opravovat.

4 2
možnosti
RB

Pokud se jedná o svinstvo typu EU, pak jen ať boří a co nejbolestivěji.

3 0
možnosti
MV

Farage spnil co si předsevzal, ale řešit následky už bude muset řešit někdo jiný ;-)

Jsem hlavně zvědav, kolik bude Británie odvádět do EU až bude mimo něj - počítám, že oproti současnému stavu moc neušetří a jako "bonus" se nebude podílet na rozhodování. A je jasné, že třeba Londýnské City odchod z EU pocítí negativně.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že pan Farage tak úplně neví, co dál. Velcí muži dějin stojí za svým přesvědčením a pokud se do něčeho vloží, pak jsou připraveni nést i případné důsledky. Což pan Farage neudělal. Nenazval bych ho zbabělcem, spíše slabochem.

10 3
možnosti
Foto

Nebo vyčerpaným člověkem.

1 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že nikdo neznáme skutečné důvody jeho rezignace, je hloupé jakékoliv hodnocení.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že řekl "I want to have my life back", ale možná, že neumí anglicky.

2 0
možnosti
Foto

Mladý pan Štěpán Chour včera zde na blogu zveřejnil článek "Nigel Farage je mou inspirací pro Czexit". Článek by oslavou zmíněného britského politika. Když jsem pak v diskuzi Nigela Farage zkritizoval podobným způsobem jako zde, pan Chour diskuzi pod článkem rychle zablokoval. To svědčí o mnohém. Reaguji na něho aspoň zde. Pan Chour o sobě uvádí, že bude příští rok dospělý a že je členem Strany svobodných občanů. Proboha, oni tam berou i děti?

2 1
možnosti
Foto

Diskuse se blokovat nesmí. Pouze nepovolovat.

0 0
možnosti
Foto

Ale houby. Nigel Farage zatím svůj cíl nesplnil. Spojené království je stále ještě v EU a není jisté, kdy a zda vůbec někdo odchod Spojeného království z EU aktivuje. David Cameron řekl, že on to neudělá a že by to měl udělat jeho nástupce někdy na podzim. Možná budoucí premiérka paní Mayová zas říká, že letos exit aktivován nebude a že se musejí vyjednat podmínky odchodu. A z politiky Nigel Farage také zcela neodešel. Odstoupil z neplacené funkce předsedy své strany, aby nemusel řešit dnešní složitou situaci ve Velké Británii. Ponechal si však placenou funkci europoslance. Tento pán už 17 let rozvrací EU za peníze z EU. A kdyby Spojené království z EU skutečně odešlo, tak Nigel Farage bude až do konce svého života pobírat velice slušný důchod za své dlouhé působení v Evropském parlamentu.

Takže Nigel Farage je kašpar a zbabělec. Rv

9 2
možnosti
RB

Další výhrůžky bojkotem názoru většiny občanů? Co taky od eurohujerů čekat.

0 5
možnosti
VH

Splnil, co si předsevzal. A protože vlastně nevěděl, proč si to předsevzal, neznal cíl svého přesvědčení, zdekoval se. Protože jeho jediné přesvědčení bylo NE EU. Od samého počátku. Od dob, kdy ještě dávno nebyla zvrhlá. Zdekoval se proto, že si nic dalšího populistického neuměl vymyslet.

7 2
možnosti
Foto

EU je zvrhlá od toho samého okamžiku, kdy pro ukojení politických ambicí socialistů vznikla z EHS.

EHS bylo racionální, EU je ideologická.

5 4
možnosti
Foto

Nic si nedělejte z těch frflalů. Já dávám, proti těm kyselým ksichtům jednoznačnou karmu.

4 4
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/