Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26i51r82i 55B80i46l27i15n67a

10. 11. 2015 6:46

A on vam kremlohujeri nekdo ublizuje, zavira vas, nedovoluje vam cestovat, nebo nedjboze vas vyhazuje ze zamestnani a nedovoluje vasim detem studovat ?

Akorat kdyz jste sli tleskat zpivajicim lampasakum okupanta, museli jste projit ulickou hanby.

A to takovi hrdinove jako vy jiste vydrzi. ;-)

6 5
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že do r. 1989 byli všichni zaměstnaní, je to důkazem, že ani tehdy se žádná diskriminace kremlbijců nekonala.

1 2
možnosti
JR

J93a49r57a 31R28a19n70k

10. 11. 2015 1:28

Bohuzel je uz prilis mnoho dokumentu, uz se to neda zazdit:

https://www.youtube.com/watch?v=iu9B-ty9JCY

1 3
možnosti
JR

J84a58r86a 13R26a93n64k

10. 11. 2015 1:26

Putin asi ne, ale nekdo to na sbebe bude muset vzit:

http://www.bbc.com/sport/athletics/34765444

1 3
možnosti
LV

Bezvadný článek, přímo suprový. Jen jaksi nechápu, proč se v diskuzi vede urputný spor o údajném dopingu ruských sportovců. Navíc s tím, že za to může samozřejmě Putin. A mainstream se už toho pěkně chopil, máme se v příštích dnech na co těšit.

6 11
možnosti

.."údajný"...;-D;-Dbabi, babi

8 3
možnosti
Foto

R^;-D,,To je u nás zase jednou hon na ruské agenty jak za císaře pána."

Nu stane se, občas, že mezi slepými se nějaký ten jednooký objeví. A co s ním pak. Co když to , co doopravdy vidí, někde vyjeví. Co sním? Uřvat ho! Prostě se musí nějak zavřít mu ten jeho ,,zobák". By slepí zas jak brabci dále spokojeně klovali. Tu krmi zaručenou. Igelitové obaly:-P

3 5
možnosti
JP

Neuvěřitelný soubor diskutujících. Chrástek, Hermánek, Novák a spol. exelují.

11 2
možnosti
VV

exeluji, nebo exhibuji?

3 0
možnosti
MR

M12i36l46a39n 50R25a14d30e82k

9. 11. 2015 22:28

uz se za to zavira do satlavy?

2 0
možnosti
Foto

To teprve přijde. Ale už je zákon proti "pomlouvání menšin" a oni na to brzy narazí i to Rusko.

3 0
možnosti
SN

:-).... Válčí se na všech frontách ! Olympiáda v Soči neskončila krachem, jak novinářská žumpa předpovídala, ubytování se sportovcům na rozdíl o novinářů také líbilo, problém s tím, že RF chce pořádat mistrovství světa ve fotbale, kvůli Ukrajině problémy!  

     Dnes se vytáhl poslední trumf! Všechno je pečlivě načasované. Blíží se olympiáda v Riu, všichni ruští sportovci nadopovaní boulemi. Zbytek světa bez poskvrnky. A už je tu další sankce! To nevěděl nikdo dříve? Nestačilo neprokázané sestřelení civilního letadla nad Ukrajinou, teď se stal sport také obětí politiky !  Nepáchne tu cosi?  R^R^R^

6 6
možnosti
JC

Strašně! Poslouchal jsem to a fakt, tohle už je vrchol snaživosti Rusko naprosto izolovat ...

5 12
možnosti
Foto

Kdyby měl "Klub osočených z ruského agentství" pravidla podobná těm NSDAP, kde šlo hlavně o to mít nízké číslo legitimace, tak bych asi bodoval. 

Protože já to schytal hned hned z počátku Majdanu.

2 5
možnosti
RH

To je těžké, když se někdo chová jako agent Kremlu, tak jej za něj lidé prostě považují. Nejen vy, ale i další proruští blogeři se dopouštíte úmyslných lží a relativizací absolutně ve prospěch Kremlu. A to jste jeden z těch serióznějších.

10 1
možnosti
AK

Ta scénka ze Švejka je velmi trefná;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/