Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačilo, aby odjel do Brusele

a už má v hlavě jasno. A pak, že Brusel k ničemu není? Možná, že bude nakonec tvrdit, že ty ruská letadla viděl na vlastní oči. Tomu se říká, léčba Bruselem!;-)

2 0
možnosti
SN

:-)....Napsal jste to perfektně ! Zaorálek se asi pomátl ! Však president dlouho váhal, jestli ho má jmenovat ministrem zahraničí ! R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Tato zpráva, tedy Ruskoa Sýrie vozí uprchlíky do Evropy za cílem destabilizace se ale objevila 2.3. 2016 naserveru BBC a k nám doputovala se zpožděním. Vytasil se s ní gen Philip Breedlove z NATA, jenžje nyní ve výslužbě. Myslím si, že reportéři BBC anebo Breedlove to z Pražskékavárny nemají. Otázkou je kdo říká úmyslně nepravdy a sci fi. Že by armáda USA? Zaorálek a Stropnickýzaslechli tyto fámy zpožděně z BBC. Breedlove se neobtěžoval, aby jim je osobnězatelefonoval.

2 3
možnosti
Foto

V serveru blogidnes mají problémy, výpadky a zmatky, jak se omlouvali blogerům, a tak se mi reakce nakonec zobrazila naprosto nečitelně. Ach jo.

0 0
možnosti
Foto

Zaorálek už jiný nebude, snaží se získat trvalé místo v pražské kavárně u stolu, ale zatím na něj zbylo jen štokrle v předsíni. Proto se nedivme, že si vymýšlí a fantazíruje !

4 4
možnosti
JS

To, že ruské bombardování nejen ISIL, ale hlavně Assadových odpůrců zvýšilo počet uprchlíků ze Sýrie do Turecka je nepopíratelné.

Počet uprchlíků putujících přes Rusko je zatím proti tomu zanedbatelný, ovšem Putinova snaha znepříjemnit EU život je také zřejmá.

4 4
možnosti
JN

J85i53ř28í 23N49o18s60e25k

15. 3. 2016 18:52

Tak jednak přes norsko-ruskou hranici se nepřesouvají tisíce, druhak Norsko je vrací a Rusko přijímá (asi je pak lifruje ven), a za třetí, Zaorálek na čt24 přiznal, že jde o zcela marginální záležitost a že to uvedl jen jako jednu z možností, kudy by migranti mohli lézt do budoucna (Albánie, Itálie, Rusko).

Takže opravdu nejde o něco supervelkého, média zase skočila po soustu 8-o

2 0
možnosti
JV

J91i23r27i 83V33r72a34b90e50c

15. 3. 2016 18:48

Tak se zeptejte Finu a Noru ,co jim TAM Putin cpe .!!!!

1 0
možnosti
PD

Jakkoli pana ministra nemusím, v tomto případě jsou jeho zdroje podstatně věrohodnější než Vaše dojmy.

4 3
možnosti
MD

Jenomze pan Zaoralek rekl jen cast pravdy. To nejdulezitejsi, ze nemecka kanclerka je spickova ruska agentka, ktera to cele dostala na starost, uz nerekl.

4 3
možnosti
VV

Tak to mel jeste rici, ze cesky "president" je agentem CIA.

2 1
možnosti
VV

Nevedomost neomluva. I Ceska televize vysilala porad o arybskych cyklistech prekracujicich rusko-finskou hranici

3 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/