Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M19i75l40a40n 31K20e57s97l

25. 9. 2016 21:38

Ne všichni berou to,co je napsáno v blogu i v diskusi k němu moc vážně.Vždyť ,co se v nich člověk převratného dozví.Člověk si přečte jméno autora a je mu jasné-ten bude murovat na Putina,ten na Rusy jako kolektiv ,ten na Zemana či Trumpa atd.Málokdo má takový sicflajš,aby dočetl každý článek do konce ( na příklad i tento).Proč se tedy moc zdržovat.Možná,že se objeví někdo jiný s neotřelými nápady.Jsou i tací,kteří jsou spokojeni,že je někdo sprdne.Na příklad po šedesátiletém manželství nemáte se už doma o čem přít,tak provokujete tady.Na konec to člověk zrekapituluje a když zjistí , že je nacista,fašista,komunista, a mnohonásobný všelijaký fob jde v klidu spát.

2 0
možnosti
Foto

Na Sputniku, jenž skoro vůbec nečtu, zdrojuje dobře Pepe Escobar, jenž k nám není překládán, a zaměřuje se především na Střední Asii. Sputnik International nemá špatné rozhlasové pořady např. s Thomem Hartmannem, Maxem Keiserem atp. V pořadu Brave New World vystupují vědci, profesoři ze zahraničních univerzit a zabývají se tam výzkumem mozku, DNA, otázkou svobody vůle atp. Je to ale dost krátké, tak na čtvrt hodiny. Tištěné zprávy, jež zde vychází, budou pravděpodobně hodně pokroucené. Zavádějící informace poskytuje ale často i Fox News. Čtu spíše Guardian, DW, OpenDemocracy, Common Dreams, Alternet atp. Občas New York Times n. Washington Post, The Atlantic, ale nedá se to stíhat dohromady. Pokud je článek špatný, taky ho nedočtu dokonce, ale nikdy jej nešířím dál.

3 0
možnosti
JR

J76a86r43a 64R93a76n22k

26. 9. 2016 0:19

Asi tak, jak Petro pisete, myslim, ze krome Sputniku cteme stejne, FOX a RT se od urcite doby vyhybam, jsou stejne spatne kvality. Autorovi R^

1 0
možnosti
Foto

1. Grafomany nikdo číst nebude. Jak to vypadá: ideálním příkladem je tento váš článek.

2. V jednom americkém filmu zazní klasická věta: "Lidi čtou jen titulky."

Smiřte se s tím. I kdybyste objevil teorii života, v té haldě písmenek ji prostě nikdo hledat nebude.

1 0
možnosti
Foto

;-) Není čtenář jako čtenář. Leckteré ptactvo sotva jen přelétne, pokud vůbec, ovšem cvrliká fest. Jiní pak už jen ten ptačí produkt trousí. Holt, mnozí si jen s titulky vystačíR^ A jak;-D

0 1
možnosti
JV

J70i93r92i 35V20r62a43b75e91c

25. 9. 2016 17:19

Presne jste popsal typicke ceske volice. Proto to je, jak to je a mame toho "geniusa" na Hrade.

2 2
možnosti
Foto

;-D Nezapomněl jste na nikoho8-o?;-D

1 0
možnosti
Foto

Četl jsem, ba i karmu dalR^ Ač máte pravdu, lidi nepředěláte:-/ Nemluvě o tom že kde kdo z ,,tvůrců" s tím přímo počítá. Nadpis a ,,perex" dělá své, stejně tak jako mnohdy i jméno autora. Pro vydavtele je klíčová návštěvnost. Tudíž i pro tvůrce. O těch placených ani nemluvě. Jojo. Jak pravil už J.W. v jedné z forbín:,,Lidi sou lidi". A M.H. na to: ,,TO BY SE MĚLO TESAT"!;-)

1 1
možnosti
Foto

Forbina Tezke Barbory, pokud se nepletu :-)

1 0
možnosti
JK

Autore, jistě komenty jsou všelijaké. Ale podle ústavy se může k článku vyjádřit orpavdu každý a o tom to je.

0 0
možnosti
Foto

Já to právo ale nikomu neberu ;-)

3 0
možnosti