Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vskutku smysluplne vyjadreni ...

0 0
možnosti

Brrr, proč se dnes tak málo vyskytují skutečně kvalitní sarkastické kritické a hlavně opravdu vtipné texty - jaké o kousek výš citovala paní Kielbergerová.

Proč mi takovýto jasánkovskosnaživý text připadá tak nějak ublemblaný, snaživě ulepený.

Patrně to možná bude tím, že zůstává na povrchu a zabývá se margináliemi...

2 2
možnosti

K49a42r68e98l 35M14a47s96e51k

7. 10. 2016 10:03

Prej skutečně kvalitní sarkastické kritické a hlavně opravdu vtipné texty...

A halal kebab masitý

plány xenofobů zhatí

;-D

1 0
možnosti

hezke, ze jste zminil.... co si o tom myslite, napiste mi do komentaru... a pak okamzite svobodne a primodemokraticke smazani.... a zustava jen obdiv a vynaseni vudce do nebes... je to neco takovyho jako babicky oplakavaji putina, co mu padaji k noham...

otazkou okamurovo volebni uspesnosti je jen pocet frustratu v cr... to je cele..

3 2
možnosti

Ano, vrána k vráně sedá - Vy jste napsal podobně rádobyvtipný pomlouvačný blog. Také se vyhýbal podstatě a smyslu postojů Okamury a jen se -také - snažil - zesměšnit.

Což ale vzhledem k jakési "upocenosti" a křečovitosti pokusu o vtipnost moc efektivně nevyznělo ani Vám, ani tomuto jedinci.

Ostatně Okamuru také vůbec "nemusím" neb se projevil jako svou podstatou politický podnikatel očekávající hlavně návratnost investice do volební agitace a neváhá chválit komunistickou ideologii, když se mu zdá být v daný okamžik voličohlasněpřínosné.

2 0
možnosti

?R^ Myslím, že nejvíce vypovídající by mohly být jeho návrhy ve sněmovně a jak hlasoval. Také je nutno odečíst to, že ví, že jeho návrhy neprojdou; co by navrhoval jako vládní poslanec?!!

0 0
možnosti

Okamuru volit nebudu, ale ke svému rozhodnutí jsem nepotřebovala články tohoto typu:-/Rv

5 0
možnosti

J64i24r28i 64V93r94a24b24e79c

6. 10. 2016 18:42

Ja si dam dneska kebab .KarmaR^

2 0
možnosti

A halal kebab masitý

plány xenofobů zhatí

0 0
možnosti
Foto

Přímá demokracie páně Okamury v praxi - stačí si vzpomenout na dění v jeho straně po minulých parlamentních volbách. Odvolat lze kohokoliv kromě pana Okamury.

7 2
možnosti

J92a33r45a 13R39a50n53k

6. 10. 2016 18:34

R^Celkem dobre napsano, ten pan,ktery nema rad "barevne" ma nejakou vyznamnou funkci jako trener? Doufam, ze nema vliv na deti:-/

1 2
možnosti
Foto

Jedno dítě se mu nějakým způsobem povedlo udělat, ale tím snad jeho vliv na děti končí. Jinak pan Okamura si byl u něj jednou zacvičit a prostě si nějak padli do oka. Nyní pro něj kandiduje za Plzeňský kraj ...

0 0
možnosti

Napsal jste neuvěřitelné blbosti. Nic jiného z Vás nemluví než zášť. Rv

13 1
možnosti

J85a19r52a 29R92a83n55k

6. 10. 2016 21:37

Hlouposti napsal, ale nejsem si jista minusem, jinak vidim asi ty hlouposti ja a jinak je vidite Vy. Ja vidim stareho pana, ktery asi nestacil prehodit vyhybky....

0 0
možnosti

Já Okamuru budu volit ! [>-]

7 5
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/