Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Pravda od A do Z. Ajaká byla odpověď?

0 0
možnosti
JR

J19a74r93a 45R43a36n76k

20. 11. 2016 4:05

Prekvapil jste mne a docetla jsem az do konceR^

4 1
možnosti
Foto

Sice jako byste hrách na stěnu házel, ale i tak R^

7 1
možnosti
JP

J72a43n 65P84a24l91l23a78s

19. 11. 2016 21:34

Dobrý večer, jsem pro diskuse všemi deseti, ostatně proto se do nich pod blogy zapojuji. Ale projev, ať už Babišův nebo Pithartův, není diskusí už z principu. Jde o vyjádření názoru. Diskutovat můžeme pouze tam, kde dostanou prostor k vyjádření všichni. A takhle dlouhý mítink třeba na Staromáku si neumím představit.

3 0
možnosti
MC

Myslím si, že na všechny tyto kumštýře stačí jediná osobnost. V.Klaus. Doufám, že nebudou novým generacím potřebné k probuzení sebevědomí a svobody další pochodně.

3 0
možnosti
MC

R^AB - Kujme pikle obvyklé i neobvyklé se soudruhy bez šatu i se šatem. Ukrajujme svobodu všem zodpovědným nezodpovědným voličům.

1 0
možnosti
PP

Děkuji za ten pocit, který mám z vašeho psaní. Hlavně to, že ta vyžírka bez charakteru, podporovaná takovým množstvím našich spoluobčanů má pocit, že byla zvolena ředitelem firmy, kde my všichni jsme jeho podřízení zaměstnanci, to by se mělo neustále připomínat a vysvětlovat. Možná se potom i zabedněncům rozsvítí.

5 0
možnosti
RH

Babišovsko-zemanovské pojetí omezuje demokracii na volbu šlechty jednou za několik let, pak už se má politika odehrávat mimo občana...

3 1
možnosti
Foto

I42v56a34n 85M51a41r87e37k

19. 11. 2016 18:51

No, "nechte na hlavě" p.Wiltschi a "vyčkejte času, jak husa klasu" ,aneb počkejme do voleb a uvidíme . R^ [>-]

2 1
možnosti
Foto

Tady zjevně někdo nepochopil ani slovo ;-D;-D

2 0
možnosti
PK

Demokracie je diskuse, AB ji nazývá žvanírnou. Ale my diskutujeme a nejsme a nebudeme sto za dalších mnoho let dostavět třeba pražský okruh nebo důstojné spojení letiště s centrem. A nemyslete si, že ti co diskutují mají většinou poctivé úmysly. Jde zase o prachy, o koryta.:-)

2 1
možnosti
Foto

A proto je potřeba aktivní občanská společnost, která si politiky pohlídá a usměrní. Buď budeš prosazovat, co si slíbil, nebo předej žezlo těm, kteří to myslí vážně ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/