Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a64r86a 53R24a68n18k

15. 10. 2017 7:50

Karmaaaaa, vlastne nekolikR^R^R^

2 2
možnosti

RvRvRvVzal jste buldozer a nahrnul vše na jednu hromadu. Ano, je za co kritizovat Zemana, ale házet mu na hlavu přímo protistání konání ministra Hermana, nebo prohlášení o Krymu..... proč jste nekritizoval a nekritizujete předsedo Evropské rady, bývalé prezidenty Německa a Francie a další, kteří říkají totéž, co Zeman?

Souhrnem, chtěl jste si kopnout a ne zasvěceně argumentovat! Nevolil jste minule knížete?? To by to hodně vysvětlovalo.

1 2
možnosti

M44i91l51a49n 72K30e48s15l

14. 10. 2017 18:08

Kdo má toho Zemana odstavit?Vždyť to,co on hlasitě říká si myslí spousta lidí.V demokracii lze někoho odstavit jedině tak,že ho v příštích volbách nebudou lidé volit nebo jeho smrt.K tomu,aby Zeman vyhrál příští prezidentské volby stačí ,aby pronesl ještě několik podobných prohlášení jako bylo to nynější o sankcích a Krymu.Co se dá dělat,Zeman je na nohy a ne na hlavu. a ví,co dělá.Jeho oponentům zbývá dočkat času jako husa klasu.Nikdo není nesmrtelný.

1 0
možnosti

J74a31r91a 23R86a20n11k

15. 10. 2017 7:51

To se jako mame tesit, ze treba uz zitra?

0 0
možnosti

Nevim, Kolik skody ten clovek pacha, ale ostudy, te pacha hodne.

2 1
možnosti
Foto

Více jsme asi KLDR na sebe upozornili téměř odsouhlasenou základnou pro amícké antirakety, které měly sestřelovat ty korejské jak vrabce než Zeman svým prohlášením.

A není správné, že nepřipomínáte jeho vyhlášení o nutnosti přestěhovat české velvyslanectví do Jeruzaléma, které by tím odsouhlasilo jeho anexi. Ve stejné rovině teď hovoří o Krymu.

0 3
možnosti

Pane docente, zkuste se nejdrive informovan o veci, nez napisete takovou lez.

1 0
možnosti

J11a13r94a 18R22a17n12k

14. 10. 2017 1:31

R^Vcera bylo pozde!

5 3
možnosti

Zeman si osvojil nikým neudělené právo prosazovat vlastní zájem a názor, třeba i protlačovaný zájmy Kremlu, navzdory jasně formulované pozici ČR. Je fajn, že jak vláda, tak i senát zaujali proti Zemanovi jasné stanovisko. Bohužel vypadá to tak, že on začíná být neschopný vykonávat svou funkci. Lidi kteří by jej chtěli volit znovu za prezidenta, měli by se sami fackovat před zrcadlem!!

11 3
možnosti

Lidé, kteří ho volí, nejsou schopní sebereflexe. Stejně jako on.

5 2
možnosti

Nebuďte na pana Zemana tak příkrý, vždyť on chrání nás, dolních 10 milionů a pan Babiš zase naše peníze. Jsem za tuto dvojitou ochranu šťastná. A už vůbec nebuďte zlý na p. Ovčáčka. Úplně stačilo, že byl násilím odtržen od p. Forejta!

;-D;-D;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/