Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJB

To, ze se nekterym "lidem" Vase prispevky nelibi, mne vubec neudivuje pote, co jsem se podival na jejich blogyRv.

Reagovat na ne nechci, protoze by mne redakce zcela jiste "blokla".

Dulezite je, ze se Vas blogR^ libi ostatnim lidem (bez uvozovek), pane Wiltschi.

1 1
možnosti
Foto

Škoda, že neexistuje antikarma, neboť za tento elaborát byste si jí zasloužil celý kýbl.

Psával jste lépe, Davide, tentokrát se Vám to, hodně nepovedlo ;-(

1 1
možnosti
Foto

Psal jsem hrozně. Jeden idiotismus za druhým. Nejradši bych mnohé nikdy nenapsal. Ale čtenost a hodnocení to mělo nevídané...

1 0
možnosti
VB

Smutné je, že havloidní křepčení za účasti levicových extremistů i pronárodní demonstrace občanských aktivistů se zůčastnilo tak málo lidí, a podle davu proudících do hitlermarketů jsou lidi spokojení, islámská invaze jim nevadí, roztahující se havloidní neomarxisti nevadí, obchody plné, všeho dost, já ty mloky v baráku nemám, tak mě neotravujte.Smutné.RvEU

3 1
možnosti
Foto

Jo, jo, zatimco na fotkach muzeme videt prazdna, na statni svatek zavrene hypermarkety byly narvane k prasknuti :D

0 0
možnosti
MK

Voláte po inteligentní debatě, já mám rád debatu o faktech.

1) Albertov před r. 2014 ? Mnoho let prázdno, studenti ani nevzdechli. Až tam prezident umístil pamětní desku, tak se mu odměnili červenými kartami a vajíčky. 2015 tyátr proti ohlášené demonstraci a zrovna v ty hodiny tam chtěli být. Po 16. hodině už se nic uctívat nedalo. Ale 2016 se uctívalo až do večera; takže provokace.

2) Inteligentní oslavy nám ukázali studenti 28.11. , kde zlatým hřebem byla hlava prezidenta zabořená v hovně. Jako skvost to nesli na Hradní nám., pronášeli proslovy a píchali odznáčky - za detailní pozornosti televize!

3) V neposlední řadě jedním z vrcholů klidných inteligentních vzpomínek na dvě výročí bylo rušení naší st. hymny ze školy proti Rudolfinu nějakou indickou a arabskou hudbou s transparenty sluníčka a jiný jak milují islám. Napadá mně hodně expresiv na jejich hlavu.

4) Z jiného soudku od představitelů inteligence, od akademiků. Dalajláma uznává celistvost Číny včetně Tibetu, ale páni rektoři jsou poturčenci horší Turka. Vědomě (nevědomost nepředpokládám, ač to tak ale zjevně u mnohých vypadá) propagují exilovou tibetskou vládu v Indii a povstalce, kteří se zbraní v ruce bojovali v Tibetu proti Číňanům. Že je to medvědí služba oddalující dialog o speciální autonomii, to jim "inteligentům" nedochází!!!

5) Je více než zřejmé, že nepřátelství a nenávist přes vykopaný hluboký příkop šíří voliči knížete, mezi ně umělci, akademici a studenti z větší části patří. K demokratům, kteří by blahopřáli vítězi a tím s hlavou vztyčenou uznali porážku, zcela jistě nepatří.

6) Část umělců se přidává k výzvě k anarchii, tedy k neklidu a ke stávkám. a je jim to málo; tak se sejdou u Krause a pouští moudra typu "Když mentál neudělí metál".

Je to, pane autore, dostatečný materiál k zahájení inteligentní debaty?

8 11
možnosti
VK

Kulhavý, hlavni ideolog BPI, to rozbalil. Voliči knížete.....;-D

PS: už jste uhnali Střihavku?

4 3
možnosti
PK

P10a37v23e22l 40K73i33l42i24k

20. 11. 2016 23:15

Nevím o čem, s kým a na jaké úrovni diskutovali studenti.

Ale vím že FRONTEX, od té diskuze do dneška, přivezl do Evropy další várku nových Evropanů z Libie. Asi určitě víc než 1000, možná víc než 2000. Přesná čísla nevim. A ti diskutovat nepřijeli. A diskutovat nebudou.

5 3
možnosti
Foto

Mi se líbí, jak někteří jedinci dokáží nacpat uprchlíky do čehokoli. Kdybych tu napsal recept na rakouský bramborový salát, určitě se najde někdo, kdo mě upozorní, že salát je mu na houby, když přes Rakousku můžou přijít tisíce uprchlíků ;-D

8 3
možnosti
VP

Poslední fotka nemá chybu.

1 0
možnosti

Kdo uráží studenty? Kdo uráží profesory? Kdo uráží slušné lidi? Ano, ten kdo slovo "pražská kavárna" vyslovuje jako urážku!

7 2
možnosti
VP

No nazdar, to zní jak rétorika z padesátých let.

4 2
možnosti
PS

P68e98t41r 81S43o18k52o26l

20. 11. 2016 21:52

S hesly "Tahle země patří všem" a panem Rychlíkem na pódiu jste se ze škatulky intelektuální debaty diskvalifikovali sami.

5 4
možnosti
Foto

Tož to si počkám na intelektuální vysvětlení ;-)

2 1
možnosti
Foto

Ono na ty kritiky platí staré přísloví "podle sebe soudím tebe". Je dobře, že studenti přemýšlejí, jak dál, a hlavně pro to něco dělají. Jsou opravdu nadějí, že neskončíme v bahně. Vám dík za poučné svědectví.

10 3
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/