Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zodpovedný rodič deti pred podobnou indoktrináciou chráni.

0 0
možnosti
Foto

Donutila jsem nikdy nemusel a teď už vůbec ne

0 0
možnosti
KS

Multikulturní ubožák Donutil by mě chodit kanálama a nevystrkovat z nich hlavu. Arogantní, namyšlenej, sebestřednej a vypráskanej škudlil se zaprodal za 30 stříbrnejch. To je tedy hnus! "Česká" Schapiro nezisková televize, to by taky jeden zvracel...

4 0
možnosti
HP

Ta pohádka o kocourovi Mikešovi byla už dávno zakázaná... Možná se dá objevit někde v antikvariátu ;-)[>-]EU

1 0
možnosti
JS

Ode dneška již Othello, tedy mouřenín benátský, již nesmí být mouřenínem, ale pihovatým blonďákem, který vydá Kypr do rukou Turkům. Desdemona není uškrcena, ale stává se aktivistkou na obsazeném Kypru. Allahu nazdar!

10 0
možnosti
MK

Naprostá pravda a luxusně napsáno Děkuji.R^R^R^

15 1
možnosti
OZ

Zasjímavé, když ČT odvysílala loni 25. listopadu Pravdivý příběh o Sněhurce z cyklu Pohádky pana Donutila, v nichž čtyřiašedesátiletý herec čte originálně pojaté pohádky Aloise Mikulky, nic moc se nedělo. Po článku na webu Aeronet.cz, který BIS označila za nebezpečný zdroj ruské propagandy, se teď odkaz na pohádku dostal i na sociální sítě a strhla se bouřlivá diskuse.Rv

4 7
možnosti
MD

I kdyby se o ni zminil tucnak osli v duchodu, rok po tom, co ji shledl pod vodou, na faktech to nic nemeni.

15 1
možnosti
PB

..... nóóó, bejt Svěrákem tak Donutilovi děkuju do soudnýho dne ;-D!

6 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Ta pohadka je naprosto stupidni. A i kdyby byla napsana pres sto roky, nic to na tomto faktu nezmeni. A ze by to p. Donutil nebyl schopen vyhodnotit? I to, proc ji nekdo oprasuje prave dnes? Mame jen dalsiho rytire velmi smutne postavy.

18 2
možnosti
JC

Jestli za tím vším nejsou odbory? V r. 2012 natočila BBC perfektní minisérii Shakespearových her V kruhu koruny. Opravdu skvělé. Jen malá drobnost: v Jindřichu V. hrál vévodu z Yorku černý herec. To mi přišlo jako anachronismus a jedině herecké odbory jsou schopny protlačit černého herce do této role. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

1 0
možnosti