Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Kde se dnes berou ti neustálí bojovníci s komunismem?

To je tak příjemné bojovat s neexistujícím nepřítelem (vždycky musím vyhrát)?

Je příjemné si vyřizovat účty s komunisty když už se to smí a nic za to člověku nehrozí?

U politiků tomu rozumím, je to kalkul a manipulace. A byli by hloupí, kdyby toho nevyužili. Pokud někdo prohlásí, že se mu něco na současném režimu nelíbí, je okamžitě nazván kryptokomunistou, který není šťastný, že "žije ve svobodě". A tak se vždycky před volbami bojovníci s komunismem začnou objevovat. "On sice ničemu nerozumí a je to blb, ale pořád nadává na komunisty, tak ho, mámo zvolíme, ne?" Jo, to pořád funguje a hlasy voličů to přináší.

Nebylo by to nic špatného žít minulostí, kdyby to neznamenalo nevšímavost k - často palčivým - problémům současnosti...

0 0
možnosti
DP

D60a15d80a97k 21P76e34t34r

3. 3. 2016 5:11

Další takový, jako ta slavná učitelka. Má to být záměrné odvádění pozornosti od současného dění? Podle slov velitele NATO se mezi uprchlíky islámský stát šíří ako rakovina. Tak straš komunismem, dokud ještě můžeš.

0 0
možnosti
VM

Zaráží mě kolik lidí hned ječí "ruská propaganda", aniž by se obtěžovalo z fakty. Nevím jak autor článku, já od bandy přiopilých mužiků žádnou záchranu nečekám. To ale neznamená že si budu namlouvat jak je ten kulturní marxismus fajn. On ten kvítek komunismu opravdu vzklíčil s novou silou na západ od nás, jen s jiným jménem a s mírně jinými způsoby.

0 0
možnosti
AK

Možná je to tím, že lidé vidí v politicích svůj vzor a napodobují je, protože nechápou, že politici se urážet musí. Zatímco ostatní by nemuseli.

Politici se urážet musejí. Je to totiž to poslední, co jim ještě zbývá, činnost, kde mají nějakou svobodu.

Ve vnitřní politice mají jasně nadiktováno jaké reformy si MMF a SB ve spolupráci s ratingovými agenturami přejí prosadit - snižování daní bohatým a firmám, nezvyšování reálných mezd, privatizace aspoň části lukrativního veřejného sektoru.

V zahraniční politice není prostor žádný - pokud sami nechtějí být označeni za bezpečnostní hrozbu. Je třeba podpořit zbrojení a zahraniční mise, které pod vznešenými hesly o demokracii destabilizují celé regiony.

Někteří plní pokyny svědomitě, jako již zmíněný předseda TOP 09, jiní se snaží alespoň trochu pomáhat neprivilegovaným.

Díky i za tu trochu...

2 1
možnosti

Další podivně přepólovanej jedinec, že?:-)

3 3
možnosti
VK

Velmi odporně napsáno. Jako další kremlin pouze pokračujete třetí den v marginalizaci ruské propagandy. Jste jen další v řadě:-P

5 5
možnosti
VK

Poprosil bych autora, aby ještě nepózoval před českou vlajkou. Je to chucpe.

2 5
možnosti
SN

:-)........Velmi pěkně napsáno ! R^R^R^

6 4
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/