Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J47o88s57e28f 76N84o58v75á19k

14. 1. 2016 11:24

video je odstraněno, tak sem zkopíruju to co Rimmer na videu řekl:

Rimmer: Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili

skutečně masovou letákovou kampaní. A zatímco se z ní bede sbírat nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a

možná i dobročinné koncerty. Ano? A pokud to bude málo, lituji, ale příjde čas triček: "Mutanti ven", "Vesmírní chameleoni?

Ne, děkuji!". A pokud ji tohle nevyžene, pak nevím co.

1 0
možnosti

J62o34s91e17f 90N23o34v72á37k

14. 1. 2016 11:28

KRYTON: Už ti někdo někdy řek`, že seš hnusný, plesnivý povidlo, který má důvtip, šarm a duchapřítomnost německýho ovčáka po transplantaci hlavy?

LISTER: Dost keců, vy srágory, teď je čas udeřit! (Majzne se pálkou do hlavy) Plastikovej pytel se jménem tý zrůdy už čeká a já mu zatáhnu zip. A kdo mi zkříží cestu, dostane napalmovej klystýr!

KOCOUR: Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek`.

RIMMER: No, domnívám se, že všichni zapomínáme na jádro našeho problému a to je: Jak si budeme říkat? Eh, podle mě si můžeme vybrat buď: „Liga proti slintajícím monstrům“, či můj oblíbený návrh: „Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“. Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K.L.I.T.O.R.I.S.“.

LISTER: Jde vo to ho zabít! A jestli mám obětovat svůj život takovym trapnym způsobem, tak je to jedině dobře!

KRYTON: Jasně! Proč ne? I když to nevyjde, bude aspoň sranda!

LISTER: Jo, tak přestaňte klepat pantem a jde se na věc! A poslední živej je posera. Kdo jde se mnou?

RIMMER: No, nálepky na auto budou až ve čtvrtek, ale někdy člověk musí jednat spontánně. Přátelé, jdeme! (Následuje LISTERA ven)

KOCOUR: (Vstane) Jo, já jdu s váma. Třeba z toho vyrazim ňáký prachy.

KRYTON: Možná, že když vás vydám, tak mě nechá žít. Pohyb, šmejdi!!!

1 0
možnosti

I93v33o 63M58u32s32i88l

13. 1. 2016 20:41

Do dalších EU voleb jsou ještě 4 roky. V čele EU jsou instalováni komisaři

bez možnosti odvolání a polovina našich zástupců z ČR, v hlasování

drží jejich stanovený směr. A jsou si této doby jim dané vědomi...

Za tuto dobu 4 let ( nebo spíše pětiletku ) nebudou nic zásadně měnit a příchodem dalších miliónů migrantů zde vnikne stav, který již nebude možné změnit . Pak už jedině přímým fyzickým vystoupením obyvatel proti

vlastním vládám a vrchnosti EU.

2 0
možnosti

A co na to zastupitel CR soudruh Ransdorf?

0 0
možnosti

Kdy uz si konecne uvedomite, ze EU nic resit NEBUDE a NECHCE. Prave naopak, ma v programu importovat jeste vice uprchliku. To, ze neco "resi" je jen predstirani pro verejnost. Takze zadne reseni krizove situace se nekona a KONAT NEBUDE. Uz is to jednou uvedomte.!

11 0
možnosti
Foto

Vcelku máte pravdu, ale řešení se přijme a bude se konat. Tuším v roce 2017 bude I. etapa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/