Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Za kašpara jsou západní státy.

1 2
možnosti
RM

R70o97m38a71n 40M60á22c24a

3. 11. 2016 21:08

V clanku publikujete obrazek s prispevkem osoby, ktera ma v profilove fotce placku SPD.

Zkusenost je takova, ze u podobnych osob s onou plackou na fotce nejakou logiku a racionalitu netreba hledat. Jelikoz najit neco, co neexistuje, nelze.

3 0
možnosti
RT

To vaše hodnocení PiS v Polsku nebo orbána v Maďarsku je mimo. Když Orbán říkal o muslimské migraci pravdu a konal, to bylo nenávisti ze strany sluníčkářů.

6 0
možnosti
VV

To je jednoduche. V pripade ze islamisti obsadi nejake divadlo Jako v Moskve, pozada o pomoc kamarada plukovnika kgb Putina a otravi navstevniky a islamisty najednou.

Vladimir Vladimjrovic studoval v Drazdanech jakzachazet s Cyklonem B.

1 3
možnosti
JL

V případě ohrožení může jako vrchní velitel pozvat na pomoc bratrská ruská vojska.

1 4
možnosti
MS

Kromě veta zákonů, které může Poslanecká sněmovna nakonec stejně přehlasovat, nemá Zeman žádné velké pravomoci, takže když budou vláda a Parlament chtít něco prosadit, Zeman tomu nezabrání, i kdyby se na hlavu stavěl. On to sám moc dobře ví, ale stejně tak dobře ví, že jeho populistické řeči mu u prostého lidu přinášejí politické body, tak proč by sem tam nedal do placu nějaký ten bonmot. Já jsem taky proti islamizaci a uprchlickým kvótám, to ale neznamená, že kvůli tomu budu Zemanovi zobat z ruky a akceptovat všechny jeho úlety.

1 2
možnosti
TH

Dlouho dobu jsem si myslel,že žijeme v parlamentní demokracii,ale když ČSSD vyhrála krajské volby heslem zrušíme třicetikorunový poplatek,znejistěl jsem.A ted po zvolení Miloše Zemana prezidentem,už fakt nevím.Třeba nás ochrání jako vrchní velitel ozbrojených sil.

4 1
možnosti
RH

To je zbraň populistů. Nedělají nic, ale neustále opakují kontroverzní názory, které chtějí fandové slyšet. Že Zeman nazývá islám anticivilizací? OK, ale jedny z prvních zahraničních cest byly do islámských zemí, kde své protiislámské zaměření zapomíná akcentovat... Nakonec něco podobného uvidíme u Trumpa, jestli vyhraje. Brzdy a protiváhy mu neumožní plnit sliby, tak bude dál bouřit vodu ve sklenici a nechat si tleskat od nenáročných fandů...

8 1
možnosti
SB

Můžete si najít sto výhrad, ale tady je prostě ten fakt, že buď se islámu ubráníme, nebo nás zničí.

Třetí možnost není.

A pod pojmem "nás" míním i pana Roberta Horáčka a jeho potomky. I Vy a Vaši potomci jste Evropané.

Můžete si najít těch výhrad ne sto, jak jsem psal výše, nýbrž třeba i tisíc, ale nic to platné nebude. Jako když si líný člověk najde tisíc výmluv, proč neumyl nádobí nebo nezryl zahradu. Těch výmluv může být tisíc, ale ani jedna z nich nezmění nic na tom, že nádobí zůstane neumyto a zahrada zůstane nezryta. Výmluvami se problém nevyřeší. Dokonce ani ten problém, že Vaši potomci budou mít hodně velké problémy.

6 2
možnosti
PD

P17a97v24e37l 14D37u60d84r

3. 11. 2016 16:52

Náš prezident nemá velké pravomoci, ale ty co má, dobře využívá:

1. Říká pravdu, islám je anticivilizace, přečtěte si Alí Sínu a něco o kriminalitě v Německu a Švédsku.

2. Svými výroky se dostává do světových médií:" Tato země je naše.... Ubytujte je na řeckých pustých ostrovech.." Inteligentní člověk si to přebere, ale migrantům snad dojde, že je tu nebudeme vítat.

3. Vyznamenává lidi, kteří jsou proti islamizaci, tím je povzbudí.

4. Snaží se navázat dobré vztahy s Čínou, která je proti islamizaci možná víc než Rusko.

5. Nepřijal dalajlámu - je to marxista a podporuje islamizaci Evropy.

14 4
možnosti
Foto

V Nemecku jsem stravil dva roky, v Rakousku ( kde dle PL zacala asi pred dvemi mesici pry revoluce :D) rok, myslite. O situaci ve Svedsku se da taky lecos docist. Mimo to jsem ani sluvkem nenaznacil, ze bych si pral neco takoveho zatahnout tady a ani jsem nenapsal nic na obhajobu islamu. Ale trebas by jste chtel rozvinout tu pohadku o marxistovi prchajicim z komunisticke zeme. To bych si i rad pocetl .:D

1 2
možnosti
AK

Jaké je vlastně téma?

Islamizace nebo Zeman?

Pokud islamizace, pak nemám problém s tím, když kancléřce sdělí, že když si pozve hosty, neposílá je na oběd k sousedům, nebo že tohle je naše země.

I já, pokud mám touhu vidět mešitu, rád zajedu do Istanbulu a uznávám, že Modrá mešita je skvělá.

Nemyslím si ale, že by bylo přínosné jezdit se na mešity dívat třeba na Podřipsko.

Pokud Zeman, má smůlu. Dopustil se toho, že zvítězil v přímých volbách.

Toto jeho provinění mu řada novinářů a politiků dosud neprominula.

Následky svého činu musí snášet dodnes.

Přestože nové volby budou až za více než rok, předvolební kampaň už začala.

A tak je třeba Zemana co nejvíc poškodit.

Proč? Protože by mohl znovu kandidovat a třeba být i znovu zvolen. Voličům se totiž nedá věřit - viz třeba britské referendum, nebo zablokování obchodní smlouvy s Kanadou Vlámy, odmítnutí asociační dohody s Ukrajinou Nizozemci atd. - voliči jsou hloupí, nebo zlomyslní a politici by raději nic neriskovali. Ideální by bylo zbavit ho úřadu ještě před volbami.

9 1
možnosti