Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M32a64r74t33i73n 87Š40u81l42c

29. 10. 2020 13:04

Moc písmen ...to se ani nedá číst, když člověk podle nadpisů předem ví, co chce autor tak klopotně říct .. A když ví, že ať by tam byl kdokoli ..úplně kdokoli .. najde se zase jiný "expert", který napíše v podstatě to samé .. jen o jiných opatřeních, parametrech či přístupu;-)

0 1
možnosti
Foto

Každá epidemie trvá tři až čtyři měsíce a pak končí. Stejně tak to bude s covidem. Ten nezabijí žádné roušky, žádná restriktivní opatření

0 3
možnosti
Foto

Možná vám to uniklo, ale tato propukla už na začátku roku a i kdžy se na léto utlimila, stále je tady. Než zmizela Španělská chřipka, trvalo to před dva roky a než si na ni lidstvo vybudovalu imunitu, muselo zemřít přes 50 000 000 lidí. Je toto pro vás přijatelná cena?

3 0
možnosti
JK

Neuvěřitelné, vedli jsme s kolegou úplně stejnou polemiku. Lockdown ekonomiky už máme jen nám to zatím neřekli naplno, spousta podniků dělá jen úklid nebo minimum, na mzdy jsou ale dotace, tak se minimální činnost vyvinout musí, lidi se ženou dopravou do práce a pak s virusem domů.

Nesmí zapadnou mega exces Jarmily Rážové (na příkaz zhora), v době kdy kolabuje zdravotní systém pošle tahle odbornice (které Babiš věří téměř jako Márovi) kontrolu na bohumínskou nemocnici, kde (jak z udělání) šéfuje Svatopluk Němeček (exministr zdravotnictví ČSSD), jó Andy vám ukáže jak se stanovuje diagnóza, když už ta jeho je díky Maláčové venku. Takže sestry a doktoři sundejte atombordel, omluvte se pacientům a následujících pár hodin budeme vyplňovat papíry a zaškrtávat nedostatky a procházkou po nemocnici zjistíme na místě další pochybení, nevpuštění na covid oddělení je nehoráznost a nelze se vymlouvat na to, že kontrola požaduje obleky, ve kterých se zachraňují lidské životy, co nám je po tom, sorry jako. Tohle je 1000 x horší než mafiánské noční schůzky v zavřené hospodě. Nový ministr zdravotnictví asi vyletí dřív než bude instalován, což bude nepřekonatelný rekord.

Chápete to, že tahle vláda odporníků nám sází zákazy a příkazy mimo rámec ústavy (což v krizi částečně může) tak často, abychom neměli čas sledovat mafiánské schůzky nad tím kdo bude ředitelem VZP, které firmy dostanou zakázky za miliardy korun a koho je potřeba umravnit, poslat mu tam šťáru, případně rovnou zakleknout.

Babiš teď stát řídí jako firmu těsně před krachem, vycucává veškerá možná aktiva mino firmu, mino dosah justice a zadlužuje stát co to dá ve stylu, každý den a každá kačka vytunelovaná dobrá.

Řekněte mi proč se před dušičkami musí nacpat všichni lidi do kamenných květinářství (neskutečný nával), a je zakázáno, pod pokutou 10 000 Kč, prodávat květiny na čerstvém vzduchu, kde se rozestupy dodržují. Jen chybí vládní reklama na firmu Flamengo a bylo by to komplet.

Nevěřím této vládě ani slovo!!!

7 0
možnosti
Foto

Takže by se udělal lockdown na deset dní, pak by se vše uvolnilo a co? Virus by si řekl "jsou to borci, umí lockdown", sbalil by si uzlíček a šel by jinam?

0 2
možnosti
Foto

Nikdo netvrí, že by se hned vše mělo uvolnit, ale určitě by se situace podchytila mnohem ryhcleji, podniky by zavřené jako první by se nedrtily dlouhé měsíce opatřeními, zatímco jiné přibývají postupně a stejně to k ničmeu nevede.

2 0
možnosti
MB

Odborníků je třeba si vážit, určitě !

Jsem štasten, že Bílého lva obdržel náš nejlepší ! Neohrožený stratég, vítěz velkolepé jarní ofenzivy - plukovník Prymula ! Proč stejné ocenění obdrželi i čučkaři - F. Chábera, letec, ničitel Luftwafe, to netuším. Podobně pak, další břídil - Heliodor Píkla ! Proč mezi vyznamenanými chybí bojovníci české kopané - Pelta, nebo Berbr, to opravdu nevím. Taky bojovali a odborně to řídili mistrně !:-)

0 0
možnosti

Když jsem byl před pár lety v Anglii, bylo tam naprosto normální, že v neděli byly všechny obchody zavřené, stejně jako u nás před r.1989, kdy bylo navíc v sobotu otevřeno pouze do 12:00 hodin a tak by to mělo také být, neb neděle je den klidu a jeden den bez 3 až 5 hodinových nákupů lidé jistě přežijí.

A ten Covid, zajímalo by mě, jaké odborníky by jste si tam přestavoval, Prymula jistě není výkvět morálních vlastností, ale odborník ve svém oboru podle všeho bude, ani si nechci představovat koho by tam dosadil politruk Fiala. A kdo že může za to, že se to u nás v ČR neřízeně šíří. Včera jsem byl po týdnu v sídle naší firmy a kolem 13:00 hodiny odpoledne jsem se jen tak mimoděk z telefonátu od svého kolegy dozvěděl, ze pozitivní je nejen jeden mladík, ale i kolega z vedlejší kanceláře, do práce vesele chodil i když byla pozitivní jeho dcera a ještě v pátek přijel na velkou oslavu (to byl týden s nákazou doma), o tom že by firmy trasovaly, nebo nějak omezovaly provoz nemůže být ani řeč.

1 1
možnosti
Foto

Já proti Prymulovým znalostem a kvalifikaci nemám ani slovo, ale k nelogičnosti některých opatření ano. Že Fiala byl mezi těmi, jenž v létě chtěli znát plán pro druhou vlnu, což Babiš do konce září nepředložil a ani nepochopil a ještě v září opozici peskoval, aby nestrašila jste si asi nevšiml, což pane Wachmeister? A to víte, že když máte v domácnosti člověka s podezřením čekající na test v karanténě, tak na vás se karanténa nevztahuje? Mluvím ze zkušenosti vlastní rodiny i známých. Tolik k fungivání státu pod vedením toho patlala Babiše. Ale koblize to nevysvětlím. Chro!

3 0
možnosti
PN

P28e76t66r 17N20e96d71v64ě73d

28. 10. 2020 23:55

Nebudu s Vámi polemizovat o tom, že když neomezí úřady, tak jim mohou lehnout úplně a bude to ještě horší. Ani o tom, že když omezí dobu a dny obchodů nikdy nezrušili to, aby se lidé na sebe nemačkali. ... je to těžké pochopit, když je frustrovaný člověk ke všemu plný nenávisti.

Nicméně když my máme tak špatné vedení protože Babiš, která země z Evropy to podle Vás dělá správně?

1 2
možnosti
Foto

Všechny to dělají správně podle zadaných not.

0 0
možnosti
Foto

Trochu dlouhé, ale skvělé shrnutí dění posledních dnů. Bohužel vyplašencům se to nebude líbit.

9 0
možnosti