Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... no já bejt Turkem tak v těch érech mám taky pěknej hokej,- kór v zóně kde se to letadlama z Cejlonu, Vietnamu a Madakaskaru enem hemží !R^

3 0
možnosti

Pro křesťana je lhaní smrtelným hříchem, měl bych napsat Bible a upřesnit kde se to píše, ale já to nevím. Muslim lhát, pokud je to ve prospěch islámu, lhát musí, měl bych napsat Korán a upřesnit kde se to píše, ale já to opět nevím.

Na druhou stranu vím, že málo křesťanů zná "Bibli"  a strašně by mě zajímalo, kolik musulmanů četlo Korán. Já bych řekl, že pokud vynecháme všechny ty imámy, tak  by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Musulman však jde do mešity a tam mu imám řekne co o tom píše Korán a musulman pak podle toho činí. Takže Ahmed z ulice poslechnul hlas "Mohameda" (asi prostřednictvím CIA;-D) a řekl, co viděl a slyšel

3 3
možnosti

Ta protiruska, ve vetsine pripadu zbytecna a stvava, La linea, zacina ze vseho vylezat na svetlo Bozi. A muze vest do sakra slepe a nebezpecne ulicky. Pro vsechny. Clanku karma.

4 1
možnosti
Foto

Jak může vést do slepé a nebezpečné uličky? Já to nechápu.

1 0
možnosti

J85a41n 29S73e56m45i14k

2. 12. 2015 14:05

Turci "nevysvetlovali" ze letadlo sestrelili proto ze nevedeli ze bylo ruske.

Turci prohlasili ze letadlo bylo neidentifikovane, neodpovedelo na vyzvy a nesetrelili ho PROTO ze bylo ruske, ale proste proto ze neodpovidalo a blizilo se do ruskeho vzdusneho prostoru.

Chapu ze tohle je soucasti soucasne ruske linky "turci se podelali do kalhot a ted se vymlouvaji", ale turek se ani nevymlouval, ani neomlouval, a uz vubec neprohlasil ze sestrel mel cokoli spolecneho s tim ze letadlo bylo ruske nebo nebylo ruske

Co se tyce toho "bileho fosforu"... no, klasicka medialni hra s neoverenymi informacemi.... sveho casu ve svete Sputniku fosforem bombradovala donbas ukrajina;-D   .... proste v medialnich hrach je ten "fosfor" popularni, ale podobne dezinformace jsou vsude a vzdy

8 0
možnosti

J89a76n 73S97e16m69i10k

2. 12. 2015 14:06

oprava, samozrejme se blizilo do tureckeho vzdusneho prostoru

2 0
možnosti
Foto

Typická ukázka, jak lze z h... uplácat  kuličku. Neověřená zpráva a přesto se zde najde pár lidí, kteří budou na této téma psát do totálního zblbnutí.

7 1
možnosti
Foto

Já ale uvádím, že jde o zprávu neověřenou. Jen vidím, jak se jí mnozí chytli, tak reaguji. Berte to vždy spíš jako ironii, to co píšu ;-)

6 1
možnosti

Soudruhu, pokud jste si nevšiml, tak rusové své lety koordinují s ostatními. Jinak by to asi nešlo, páč by se tam posráželi. Takže asi není problém zjistit, kdo kdy byl v které oblasti ve vzduchu. Jedno se uznat musí. Prorusáčci a prozemanovci jsou v demagogii mistři.

1 9
možnosti
Foto

Toho soudruha si odpusťte, nic o mě nevíte, tak mě jim nenazývejte. Pokud chcete poznat pravého komunistu, zajeďte si do Krnova, běhá tam po lesích z rudou vlajkou, v sovětské uniformě a PPSH každý víkend při Airsoftu. Zná nazpaměť Marxe i Lenina i životopisy všech vůdců SSSR a pokud jde na akci, tak nepije nic jiného než vodku. Já jsem spíše pravičák a kompromista. I přesto nemám problém si bodat ruku s člověkem jiného názoru či se pobavit i s tímto zarputilým bolševikem, i když pravda, někdy to chce pevné nervy. Toho vy by jste však asi, co by zastánce oné jediné možné pravdy a jediného správného názoru, jež hlásají naše média, nebyl schopen ;-)

13 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/