Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nemecko má politiku veľmi podobnú ako bola Brežnevova doktrína obmedzenej suverenity. Štáty v sovietskom bloku si mohli demokraticky robiť čo len chceli, pokiaľ to bolo v súlade so záujmami Moskvy.

Teraz je to úplne rovnaké: krajiny V4 si demokraticky môžu robiť čo len chcú, pokiaľ to schváli Frau Merkel. Ale beda, ak je Merkelová proti...

0 0
možnosti
VV

Ani ne tk "Merklova" jako David Wiltsch.

0 0
možnosti
PB

...... tak voni ji Turci ukážou čeho sou "schopni" za nalitý miliardy,- vod listopadu 2015 kdy se EU zavázali, nezrobili, co se týká melegální migrace, vůůůbec NIC. A protože to velký NIC budou robit dál, musí se scházet V4 a diskutovat další možná řešení,- ..... a že Rakušáci s Němcama ty hranice dřív nebo později zavřou je fakt,- Merkel može akorát tak šoupat nohama a držet zobák, vostudy už bylo dost !

2 0
možnosti
IK

Jdi radši na pivo, ale bez alkoholu, ten ti asi taky neprospívá.

2 1
možnosti
JC

Teď nezbývá, než doufat, že to odhodlání V4 začít bránit a chránit své hranice, navzdory nesouhlasu Merklové, se nerozplyne jako pára nad hrncem, když začne EU (Merklová, která je de facto vládcem EU) opět křičet, usměrňovat, nařizovat a vyhrožovat odebráním dotací (které jsme si vlastně sami povinně té EU zaplatili). Věřím, že Fico a Orbán vytrvají na svých postojích, u Sobotky a Poláků už tak jistý nejsem.

10 1
možnosti
Foto

Já myslím, že současná polská vláda necouvne ani o krok. Jediný, kdo se podělá bude však asi Sobotka. První si obkecá, jaký jsme zaujali pevný postoj, a do tří dnů jej obrátí, se slovy, že nechce dělat poblémy.

8 0
možnosti
JR

J54a36n 12R20á69ž

15. 2. 2016 16:21

Podle pravidel rovných práv států EU, pravomoci Merkelové jsou ohraničený hranicemi Německá a jednacím sálem různých summitů.

Přitom: Merkelová de facto zrušila platnost Dublinskych dohod, rozkazujebez oficiální kompetence, , která země má kolik jí pozvaných kolonistů ubytovat. Turecku , bez konzultace s ostatními státy, slíbí milkiardy Euro za něco, co a) má stejně dělat b) ví že to Turecko dělat nebude. Merkelová se vmněšuje do vnitřních věcí jiných států (viz poslední prohlášení německého velvyslance v Praze, které by bez jejího souhlasu nikdy neudělal) a o tom, co provádí z Řeckem, ani nemluvě.

Němci jsou Němci a jiní nikdy nebudou, stejně tak jako jejich politika založená na tezi Ein Reich, Ein Volk, Ein Europa, se také nezmění.

13 1
možnosti
JV

J72i98r13i 73V81r42a35b52e38c

15. 2. 2016 16:12

At jednou neprasknes to nenavisti vuci Nemcum RvRv

2 10
možnosti
EP

To je vše, co máte k obsahu článku?

8 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/