Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Navrhuji, aby byl Kaufland pokutován za reklamu zboží " Z lásky k Česku";-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

A Vy domácí výrobky kupujete a někdo Vám to má za zlé?

1 2
možnosti
NH

Opět typická ukázka manipulačního blogu, mající za cíl vyvolat negativní reakce.

Evropské komisi nevadí, že Slováci kupujcí lokální zboží, To si mohou kupovat dle libosti. EK vadí, že obchodní řetězce jsou povinny zveřejňovat údaje o tom, které zboží pochází odkud. Důraz leží na slově povinni.

1 0
možnosti
VK

A co je na tom špatného?

5 0
možnosti
MP

Rada je to dobrá, ale ..... Dnes už málokterý výrobek má jasnou zemi původu, včetně všech surovin a na obal se píše ledacos. To nemáte šanci prověřit u všech výrobků, jak to je vlastně s tím výrobním řetězem. Kaufland zřejmě vystihnul, že lidi hledají jistotu v českých výrobcích, proto vyrukoval s tou akcí "Z lásky k Česku". No, věř tomu, kdo chceš a můžeš;-). Mně se na tom líbí akorát to pěkné srdíčkové logo z české vlajky.

1 1
možnosti
IV

Jojo, med má obvykle nápis: Země původu: Země EU a země mimo EU. To jak vidím, tak ho zaručeně nekoupím, co kdyby tam byl med těch obřích mimozemských včel z Futuramy.:-(

0 0
možnosti
Foto

U potravin to neznám, ale z profese, která mi byla vlastní vím, že Slováci kupovali raději slovenský nábytek, jak dovážený. Proto se tam k nim moc netlačily firmy jako je Sconto, Evropa-Möbel, ASKO, KIKA. U nás už byly dávno nakvartýrovaný a na Slovensku ne.

6 0
možnosti
VV

Vubec se tem slovakum nedivim. U firmy u ktere jsem si musel dovoz a montaz nabytku extra, protoze to jednak sama nedokazala a ani nedokazala zorganizovat se nabytek nekupuje.

Ja se u ni spalil jen jednou a nikdy vice tato firma, i kdyz se domnivam ze uz neexistuje.

2 0
možnosti
Foto

Já bych tak rád nakupoval domácí zboží!!!

Až bych brečel.

3 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/