Islám je náboženství míru. A proto budeme vydavatele knih o něm trestně stíhat!

Před lety konvertoval k islámu a posléze vydal knihu Základy tauhídu. Nyní je trestně stíhán za šíření nenávisti. Jaká to ironie, že se takto děje v časech, kdy se nás všemožně snaží přesvědčit o mírumilovné povaze islámu.

Ano přátelé. Jak často to slýcháme z úst multikulturně aktivních pošetilců, mnohých politiků či médií? Pořád dokola jedno a totéž. Islám není náboženstvím nenávisti, islám je náboženstvím míru a lásky. Nenávistné pasáže Koránu jsou jen ojedinělé a stejně tak tabu jako, jako je tomu v Bibli. Není třeba se čeho obávat. Křesťané a muslimové dokáží spolu žít v míru.

Ano, ano, pravda, naprosto souhlasím. Ostatně ne každý muslim je terorista. Pouze téměř každý terorista je muslim. Ale to se dá přeci jen nějak překousnout. Je ovšem neuvěřitelně úsměvné, že právě v době, kdy nám takto matlají med kolem huby, přichází kauza Vladimíra Sáňky, o níž dnes informoval například server aktuálně.cz.

Za co že pana Sáňku žalují? Inu, důvod je prostý. Dovolil si vydat knihu, či dokonce snad jen pouze spolupracovat na jejím vydání, kteráž to má šířit rasismus a brojit proti méně cenným rasám. A jak že se kniha jmenovala? Bude to snad znít jako výsměch všem obhajovatelům mírumilovného islámu, ale je tomu opravdu tak, Základy tauhídu – Islámský koncept boha.

Taková podpásovka co vy všichni lidskoprávníci? I přesto, že byly vypuštěny pasáže o popravách a uplatňování práva šária, i přesto je případ horší, než když byl stíhán český vydavatel Mein Kampfu. Ptáte se, jak je to možné? Hitlerova ideologie přeci jen měla na svědomí miliony životů. Inu, jak soudí sám státní zástupce Jan Lelek, nacismus je ideologií dnes již vyhynulou, a tudíž šíření Bible nacismu není pro nás žádným ohrožením. Kniha Základy tauhídu je dle něj však stále reálnou hrozbou. A tak, zatímco kniha Mein Kampf se v posledních měsících navrátila na trhy v plné své kráse, pan Sáňka si přepisem jedné z knih láskou překypujících muslimů zadělal asi na pěkné problémy.

 

Autor: David Wiltsch | středa 24.2.2016 19:57 | karma článku: 25,31 | přečteno: 901x