Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Mně připadá už jen ten potřebný počet podpisů, 250k, poněkud přehnaný. To muselo nasbírat, jestli se nepletu, pět prezidentských kandidátů. Ale z návrhu toho zákona jasně vyplývá, čeho se politici nejvíce bojí a že znají skutečné nálady občanů. Hlavně nepřipustit referendum o setrvání v EU. To takové UK, to je jiná liga demokracie.

0 0
možnosti
PD

Miloš k tomu oklikou míří - cílem je referendum směřující Česko od EU na východ z vůle neodpovědné a často nevzdělané části našeho obyvatelstva. Já bych šel ještě dál - zaved'me referenda na všechno a zrušme poslanecká místa, nejsou-li poslanci schopni odpovědně rozhodnout ve prospěch státu a musí se ptát lidí na nádražích a hospodách.

0 1
možnosti
TT

Elito, můžeš mně vysvětlit, jak byli ti lidi na nádražích a v hospodách vyloučeni z hlasování do sněmovny?

0 0
možnosti
Foto

Ono je tam více nesmyslů. Píše se, že vláda to po petici zpracuje a prezident vyhlásí referendum. Už vidím našeho velectěného pana prezidenta, který okázale obchází všechny možné zákony, jak s radostí a okamžitě vyhlašuje referendum které mu nevoní. A bude se vymlouvat, že petici podepsal jen milion lidí, zatímco jeho volili miliony tři atd. atd. Jako bych ho už slyšel.

1 3
možnosti