Donald Trump americkým králem. Tak tohle iluminátům trošku nevyšlo.

Americké volby skončily a výsledek je nám znám. Konspirátory asi moc nepotěší. Americkým prezidentem se totiž stává Donald Trump. Jak toto zapadá do plánu ilumnátů v budování NWO, to nechť mi někdo vysvětlí.

Kdo by si ještě před pár měsíci pomyslel, že se Donald Trump stane prezidentem USA. Do brexitu, který se stal jakýmsi varováním, že i jiné národy jsou z poloviny tvořeny dementy, snad nikdo. Stále mám v živé paměti stream na seznamu, kde se ten vtipně si připadající týpek koulejíc při tom očima vysmál Trumpovi, že se nikdy a v žádném případě americkým prezidentem nestane. A nejednou hele ho. Ono se to povedlo. Ze státního bytu se bude stěhovat černoch, aby tam mohli nastěhovat miliardáře. Tak snad se Evropa konečně sebere a začne konečně více spoléhat sama na sebe.

Největší ránu však utržili konspirátoři. Vítězství Trumpa (a vlastně i Zemana nebo již zmiňovaný brexit) mi do mozaiky směřující ke vzniku NWO moc nezapadá. Jak se zdá, ilumináti toužící sjednotit svět pod svou nadvládou, to až tak pevně v rukou nemají. Tak snad konečně všudypřítomní blázni s patentem na absolutní pravdu, pro které je zbytek světa jen stádem ovcí, otevřou oči a přestanou věřit bludům. Nevím, co by jim mělo oči otevřít víc. Snad jen dobře mířený kopanec do zadku a to z pořádného rozběhu. Pokud za mnou opět přijde nějaký ten prorok velkého světového spiknutí, které se snaží národy pod rouškou globalizace a multikulturalismu zatáhnout do nového celosvětového otroctví, opravdu už netuším, jak s takovým člověk mluvit. Či spíš čím ho případně přetáhnout, aby se už konečně vzpamatoval. 

Zdroj: FB profil Karla Schwarzenberga

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Wiltsch | středa 9.11.2016 12:50 | karma článku: 34,55 | přečteno: 2420x