Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Já vám všem nerozumím! Já sice socany nevolím, ale v této situaci je chápu. Proboha, proč by se měli spojovat se svými úhlavními nepřáteli (Fialou a Kalouskem), kteří otevřeně vyhlašují, že je chtějí zničit? Nefandím ani Babišovi a Ano, protože tam jde zřejmě o státní zakázky. Ale proč by měli socani podporovat své zavilé nepřátele, kteří chtějí zakázky přidělovat sobě a svým koňům a proč by neměli podporovat svého koaličního partnera, který (s přimhouřením obou očí) jakž takž plní koaliční smlouvu??? Rozhodně je to spolehlivější partner, než "černop.delníci".........

0 0
možnosti
MK

M87i43l82a74n 61K50e91s36l

5. 3. 2016 21:35

Oni se z toho teprve podělají.Ukázalo se,že ČSSD je schopna se spojit s kýmkoliv,kdo ji pomůže zůstat i koryta.Může se o to pokusit i po příštích parlamentních volbách.Co udělají po volbách ,ve kterých zvítězí ANO .Půjdou s nimi do koalice nebo půjdou do koalice s TOP 09 a s ODS.Po tom jak si notují s těmito stranami při přípravě antibabišovských zákonů to nelze vyloučit.Dočkáme se opět pana Kalouska ve vládě?Má cenu to riskovat a dát hlas ČSSD?Já jim moc nevěřím a myslím,že nebudu sám.

1 0
možnosti
MN

Vzato kol a kolem, je v článku naprostá pravda. Nesmíme ale zapomínat, že názorově "pevný pravičák" ;-D Kalousek, pokud jde o kritiku středo-levicové opozice neváhal kdysi navrhnout jednání o vládě s podporou KSČM.

Bohuš je měkký, protože ČSSD je nesourodá parta lidí, které spojuje jediné = touha po korytu. A v té touze Bohuš moc dobře ví, že mu vrazí do zad "kudlu" kdokoliv ze spolustraníků. Svých spolustraníků se bojí víc než opozice i koaličích partnerů. Co čekat od takového předsedy strany a vlády? Rv

1 0
možnosti
JR

J50a39n 69R61á58ž

5. 3. 2016 20:14

Dalík se zapříčinil o politický pád Topolánka, Naďová o Nečasův a Radek Pokorný bude hrobařem kamaráda Sobotky, když ten nenechá Babiše na pokoji. Jak na Dalika najednou vykoukly Pandury, na Nagyovou kabelky, kožichy a perlové náhrdelníky, na Pokorného vyplave jak Sobotkovi pomohl k tomu, aby kamoš Bakala k miliardám přišel. A že z toho něco káplo všem, se nemusíme obávat. Stejně tak se nemusíme obávat, že by Babiš nějaké "neveřejné" informace o této kauze neměl.

0 0
možnosti
Foto

...znáte lepší vakcínu, která by nastartovala regeneraci nemocné organismu ČR, s přihlédnutím ke zkušenostem z činnosti "standardních" politických subjektů za posledních 25 let, než je Hnutí ANO2011?...

poslanec PSP ČR

0 0
možnosti
KLS

ano,ale nestoji mii o za ty potize,kdybych to sem napsala

0 0
možnosti
KB

K22a12r62e88l 55B91o25k

5. 3. 2016 18:51

Blog je velice dobře napsán. Karma.R^

4 0
možnosti
Foto

Babišova strana Ano není v politice první den, bylo dost času AntiBabiš přijmout už před volbami 2012.

0 0
možnosti
IM

I92v18a14n 88M36i79n33á63ř

5. 3. 2016 17:55

Skvělý příspěvek! R^

6 0
možnosti
MV

Nerekl bych ,ze se podelala - naopak,CSSD se zachovala velice rozumne.

1 11
možnosti
TT

Jistě. Babiš by mohl opustit koalici a vyvolat v důsledku předčasné volby. A protože je na rozdíl od socdem na koni, i když je to hnusné, tak by po volbách možná přibral Sobotku do nové koalice na vaření kafe.

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/