Česko žádá o humanitární pomoc

Česko patří k hlavním kritikům Unie, ostatních zemí i největším odmítačům pomoci komukoli. Teď sami však tak trošku hoříme. Pomozte nám kdo může i ten kdo nemůže, vždyť s námi stojí a padá svět. Jsme Češi a kdo je víc!

Přátelé, kamarádi, sousedé, drahá Evropo,

jistě nás všichni znáte a dobře si nás pamatujete. Kdykoli se něco zásadního projednává, jsme vždy apriori proti, aniž bychom přišli sami s nějakým konstruktivním řešením, náš premiér permanentně vysává evropské finance a celkově vás nemáme rádi a už dlouho s vámi nechceme nic mít. Celá ta EU stojí vlastně za nic a nejlepší by bylo, kdyby se rozpadla. Hlavně proto, že v ní není věčně po našem, i když sami nevím, co vlastně cheme. Potřebuje-li někdo z vás pomoc, jen málo kdy ji vyslyšíme, poněvadž co nám je po vás.Čechy Čechům, Česko na prvním msítě. My jsme nejlepší, po vás ostatních nám nic není. 

Řeší-li se finanční pomoc jiným zemím, stojíme raději stranou. Když se do Evropy hrnuly chudáci prchající před válkou, uzavřeli jsme se před nimi a to i před prostými osamělými dětmi. Ano, i se syrotků máme strach, a proto jsme odmítali jakoukoli pomoc i jim a to tak hlasitě, jak jen to šlo. Když potřebovaly země přetížené tímto náporem pomoci, nesmělo vám přijít ani na mysl, abychom vám pomohli i my. Náš příspěvek na výzkum vakcíny proti současně řadícímu koronaviru byl ve srovnání s ostatními zeměmi mizivý, stejně jako lékařská pomoc nejzasaženějším zemím. My přece nemůžeme za to, jak se to u vás podělalo. Proto jsme také tolik vystupovali proti finanční pomoci takto postižených zemí. Přece nemůžeme být trestáni za to, že jsme situaci tak dobře zvládli.

Nyní se však situace mění. Jsme tak trošku v dupě a potřebovali bychom hodně píchnout a to rychle. Tak sebou koukejte hodit! My jsme totiž Češi a kdo je víc. Jsme středobodem vesmíru, který se točí jen kolem nás. Všichni se z nás tedy musíte podělat a pokud tomu tak není, tak jste proti nám vysazení a nemáte nás rádi.

Nebojte. Až vy zase budete s něčím potřebovat pomoct, můžete se spolehnout, že u nás žádnou pomoc nenajdete. Však co je nám po vás. My jsme totiž vždy na prvním místě a po vás je nám nic není. Teď však pomoc! Podělejte se z nás. Co na tom, že situace u vás může být brzy stejná jako u nás. My jsme Češi a kdo je víc!

 

S pozdravem,

Do sebe zahleděné a věčně nespokojené Česko.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Wiltsch | pondělí 19.10.2020 14:44 | karma článku: 0 | přečteno: 342x