Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drtinová byla z ČT odejita, protože se příliš urýpaně ptala a byla pár politikům nepohodlná a tak od ní pozitivní slova o veřejnoprávních médiích nečekejte. Za léta praxe ví, jak to tam chodí. Rozhovory s ní na DVTV se nicméně připravuje, má řadu inteligentních otázek a je flexibilní. Dokáže si s tématy ale s osobnostmi jí vyslýchanými hrát tak, že z nich velice často vypadne velice zajímavý postřeh, jenž by je ani nenapadl. Má léta praxe. A to bohužel někdy v ČT24 chybí. Tam se postaví strojově naučená moderátorka, jež má vést dialog se znalcem v určitém tématu. Ten jí něco sdělí, ona to nepochopí a pak se ptá 2 x na něco, co měla předpřiravené, ale odborník právě řekl opak. To je pak horor.

0 0
možnosti
VM

O "kvalitách" paní Drtinové jsem nikdy nepochyboval. Je to zkrátka novinářská hvězda. Po shlednutí jejího vystoupení s Františkem Čechem nezbývá než konstatovat: Kdyby hloupost nadnášela......předpokládám, že dál všichni nesmrtelný výrok Miloše Kopeckého znají.

3 1
možnosti
Foto

Ringo je už jen stínem rebela, kterým snad, možná uvnitř, byl za bolševického teroristického režimu před rokem 89. Teď už je to jen stařec, který plýtvá svým potenciálem a svou podporou klaunovi z Hradu vlastně neguje i svou malířskou tvorbu. V předmluvě ke své knize Ruský týden, napsal vzkaz Jiřímu Schellingerovi, se slovy " Jirko, komunisti už tu nejsou". Dnes svým postojem a servilnosti z Zemanovi ty komunisty podporuje.

2 14
možnosti
MR

M97a86r20t19i76n 26R81a93m

29. 3. 2016 18:19

U nás platí rčení:

Kdo umí, umí! Kdo neumí, učí. A kdo neumí ani učit, chytne se v médiích.

6 1
možnosti
DB

co je dle vás...SOUČASNÁ KRIZE???? Krásná slova plná emocí ale žádná náplň.

1 1
možnosti
KC

Vypovídací schopnost českých médií podstatně poklesla - podle mého názoru především proto, že řada informací především z oblasti migrace nikdy nespatří světlo světa. Je to zřejmý rys totalitních států a kdo tvrdí, že Česko je demokratickým státem, mýlí se ! Abych se dověděl, co se ve světě skutečně děje, musím si projít více zdrojů i zahraniční provenience a udělat si ucelenější obraz. Závěr je zřejmý - rodí se nová totalita !!

8 1
možnosti

krátké a velice výstižnéR^ ten rozhovor jsem si pustil a od té doby přemýšlím kdo jsou ti novináři co nám vnucují své názory a né nezaujaté zprávy. Kdysi cca 2-3 roky zpět jsem hodně poslouchal ČT24. Včera večer jsem si je pustil cca po 10 měsících co se hlísí o návštěvě čínského prezidenta;-O - jedním slovem hnus8-o a tak vám přeji zdravý rozum,ale ten máta tak hodně hezkých dní, měsíců a roků;-D

7 0
možnosti
Foto

Celý rozhovor k shlédnutí po rozkliknutí nadpisu nad fotkou ...

3 0
možnosti
MM

A za ten předchozí, lživý článek se aspoň omluvíte?

2 6
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/