Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K31a18r85e46l 23R32a70d57a

7. 9. 2013 23:53

Právo mít děti homosexuálům nikdo nebere. když to zvládnou, budiž jim přáno. Adopce je ale něco jiného, ani heterosexuální pár nemá automatické právo dítě adoptovat. Než mu úřady dítě svěří, jsou posuzovány podmínky do jakých se dítě dostane. A adpce může být při jakýchkoli pochybnostech zamítnuta.  Homosexuální pár určitě oprávněné pochybnosti vzbuzuje.

1 0
možnosti
JP

Pořady typu Výměna manželek, Vyvolení apod. jsou cílené na nízké pudy člověka, říká se tomu šmíráctví, vyhovují zřejmě lidem trpícím prázdnotou vnitřního života. Času takto stráveného by mně bylo skutečně líto, takže na to nekoukám.  Ale k věci: stavět na roveň úplně ve všem heterosexuální partnerství s homosexuálním je znakem úpadku společnosti, která se odvrací od svých tradic. Z jednoho pozitivního příkladu, který navíc byl sledován veřejností (každý se chová před kamerou s vědomím, že je sledován, tedy méně spontánně než v soukromí) nelze vyvodit závěr. Je např. známo, že pedofilové si s dětmi velmi dobře rozumí a že jsou vlastně ideální pedagogové. Stejně tak homosexuál, u něhož je výraznější ženský princip v jeho osobnosti, může zvládat roli matky lépe než matka alkoholička, matka věnující se kariéře, matka trpící nějakou poruchou osobnosti. To všechno jsou ovšem odchylky od normálu, které ve společnosti existují, ale společnost by se neměla tomu podřizovat. Stejně tak neúplné rodiny jsou dnes už velmi časté odchylky od přirozené struktury nejmenší jednotky společnosti, což se pochopitelně negativně projevuje v jejím fungování. Výchova dětí homosexuálními partnery je proti přírodě a zdravá společnost by tlaku, který podporuje autor článku, neměla podlehnout.

2 1
možnosti
Foto

Tak hlavně, že diskuse jsou vysoce intelektuální :-).

2 0
možnosti
JH

V tomto případě je to spíš o povaze konkrétních lidí a myslím,že ti dva bukvové se tam přihlásili zcela plánovitě,aby se předvedli... To nic nemění na tom, že homosexualita dle mě není normální a přirozená a nevidím důvod proč ji ještě více zrovnoprávňovat. Můžeme zrovna tak dávat děti z děcáků pedofilům, vždyť přece nemůžou za to, že se tak narodili, tak proč je omezovat??? Jenže homosexuálové už mají tak silnou lobby a vliv, že prosadí cokoliv.

2 2
možnosti
MR

Ti dva bukvové.......no,pěkný.A ti dva heterákové se tam přihlásili proč?

0 0
možnosti
MR

Včera jsem to viděla.Mladý Petr byl neskutečně sympatický a to jak zvládnul 3 děti,prostě klobouk dolů.Každá ženská co se tam hlásí má zkušenost alespoň s jedním dítětem,což on neměl a když vezmu v úvahu ještě jeho věk,tak fakt frajer.Myslím,že strčil do kapsy x nanynek co už jsem ve výměně viděla.Jen se obávám toho,že i kdyby nám každý týden pouštěli harmonické soužití gayů nebo lesbiček,tak kdo je z principu nenávidí,tak je bude nenávidět dál.

1 0
možnosti
Foto

Zírala jsem. Přečetl v manuálu, že malá má Aspergera, zkonstatoval, že netuší co to je (no proč by taky tušil) a pak ji deset dní zvládal levou zadní. Ten chlap se minimálně minul povoláním.

2 0
možnosti
MS

Naprosto souhlasím a děkuji Vám za blog. R^

1 0
možnosti
Foto

Normálně se na Výměnu manželek nedívám, tohle byla výjimka. Nečekala jsem "senzaci". dívala jsem se proto, že v životě jsem měla dva krát za nejlepšího přítele gaye (jednoho v Bratislavě a jednoho v Košicích). A tento díl pouze utvrdil můj názor, že i gay může být jako rodič výborný a dokáže zastat jakoukoliv práci (i s dětmi, dokonce s malými, nebo nemocnými)

2 0
možnosti
JF

J79a81n 21F17r37o45l98í67k

7. 9. 2013 15:04

Výhodou demokracie je, že zde může publikovat jakýkoliv dement a také to, že to nemusím povinně číst. Divák pořadů typu Vyhulení nevo Výměna manželek a dál je zbytečné cokoliv komentovat.

1 3
možnosti
Foto

Výhodou demokracie je i to, že si můžete psát v diskusi cokoliv. Třeba i tuhle netolerantní blbůstku, co? :-) :-)

3 0
možnosti
Foto

Na Výměnu manželek se nedívám, reaguji pouze na váš článek.

Považuji za demagogické tvrzení, že  "pro dítě je lepší žít v harmonické homosexuální rodině než v rozvrácené heterosexuální". Tím se jakoby naznačuje, že homosexuální svazky jsou kvalitnější než ty heterosexuální. To samozřejmě není pravda, naopak homosexuální páry se většinou rozpadají častěji než ty heterosexuální.

Stejně demagogická je i vaše otázka: "Budeme čekat až budeme poslední nebo to stihneme pro menší ostudu jako předposlední v civilizovaném světě?" Domnívám se, že v tomto směru je Česká republika dosti liberální a dosti "vpředu". Naší ostudou je spíše zaostávání v jiných podstatnějších oblastech než je vztah k homosexuálům.

1 0
možnosti
KS

Zajímavý názor, ale dle mého se kultura národa  /jak píšete/ neměří tím, jestli dle zákona homosexuálové mohou či nemohou vychovávat děti 8-o.

Nic proti nim nemám, ale nemyslím si, že by to bylo správné !!

0 0
možnosti