Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Že bude ve vyšetřování gigantický bordel je bohužel očekávatelné a pokud existuje vůle zvýhodnit jednoho účastníka tak v tom opravdu není problém. Tu úvahu o dvou brzdících kolech si nedovedu moc představit technicky - co by muselo být autem špatně aby se to stalo?

0 0
možnosti
LK

Pokud byly protokoly o nehodě zpracovávány v počítači (asi ano), musí tam být uveden všechny změny, v protokolu učiněné, včetně osoby, která tyto změny dělala. Také to někdo kontroluje a dozoruje. Doporučuji všechny vámi zjištěné skutečnosti zadokumentovat a předat s pořádnou stížností na postup policie na GIBS. Aspoň jednou mohou být užiteční a šlendrián řádně vyšetřit.

4 0
možnosti
Foto

Já nevím, já mám vždy obavy, že ten, kdo je ve věci zainteresován, vidí celou záležitost možná zkresleně.

0 1
možnosti
Foto

Já dočetl až do konce a vyjádřit se neumím. Ale před asi pěti lety jsem měl náběh na devastační nehodu s motocyklistou.

V létě, asi v 10:00 krásného nedělního odpoledne jsem vyjížděl z parkoviště na hlavní, Švehlovu. Nejbližší světla tam Byla (teď to troch jinak) asi 600 m a odnikud odjinud  nemohl nikdo přijet.

Zdálky jsme viděl, že na světlech se právě rozjíždějí auta a proto jsem naprosto v pohodě přijel k výjezdu z parkoviště s tím, že se vůbec nemusím rozhlížet. Ale zvyk je železná košile, já se doleva přece jen podíval a viděl jsem motocyklistu, který od těch světel musel "přihučet" tak 150 km/h. 

Masakr se nekonal, střet nebyl. Tak to prostě někdy\ v životě chodí a mnohdy to odskáčí ti nevinní.

0 0
možnosti

Uplne si nejsem jist, ze jsem pochopil, co svym prispevkem vyjadrujete.

Jestli to, ze chyba je na strane motocyklisty nebo ze to se holt stava.

Samozrejme kazdy, kdo je v nejake veci zainteresovan muze videt veci zkreslene.

Nicmene fakta asi neovlivni a tech se tu zda byt dost pro to, aby clovek mohl rict, ze tady neco na postupu policie a soudu nesedi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik