Ten, co hodil kytky do koše

Přiznal se a necítí hanbu, má k tomu dokonce své – s dovolením primitivní – důvody. Stačí si přečíst jeho argumenty a není ani třeba nad nimi přemýšlet. Pokud chcete, zkuste to.

Otakar van Gemund tvrdí „… size="12pt"Protože pomník na Národní je největším a nejdůležitějším symbolem naší demokracie. A protože Andrej Babiš je bývalým estébákem, komunistou, a nemá tam co dělat. On je hrozbou naší demokracie, usurpuje si veškerou moc, brání policejnímu vyšetřování, je trestně stíhaný, nachází se v enormním střetu zájmů. Je to člověk, který je úplným opakem toho, co ten pomníček na Národní třídě symbolizuje.“

"my nemůžeme tolerovat, že tito lidé nám ničí demokracii. Bourají ji kámen za kamenem, pokrytecky a drze tady pokládají kytky.“ A nakonec poslední citát :

Pár lidí, kteří si to tady chtějí vést jako firmu a vytvořit soukromou oligarchii, nebo rozprodat zemi Číňanům, to si líbit nenechám."Rozhovor vedla Adéla Skoupá.

Tak popořadě: Slovem estébák rozumíme zaměstnance komunistické tajné policie StB. Nikoliv donašeče nebo jejího agenta. Takže pan Babiš nebyl zaměstnancem StB a není prokázáno, že na někoho konkrétního donášel, že někdo kvůli jeho donášení přišel o místo nebo byl dokonce zatčen. A to si  ani nevšiml, že k pomníku nesli kytice další bývalí komunisté a dnešní vysoce postavení potentáti jako například pan Štěch?

Pan Babiš si prý uzurpuje veškerou moc. Jak to dělá, čím ? Většina členů „jeho“ vlády nejsou členy ANO, jsou bez stranické příslušnosti, jsou v ní sociální demokraté, kteří mají vlastní rozum a vlastní stranické pokyny.

Jak pan Babiš brání policejnímu vyšetřování? Sociální demokraté vstoupili do vlády pod vyděračskou podmínkou, že budou mít o jeden a půl ministra navíc, než odpovídá jejich počtu a také s tím, že ministerstvo vnitra povede pan Hamáček, aby zabránil tomu, aby pan Babiš ovlivňoval kauzu Čapí hnízdo. Tak buď vyšetřování pan Babiš neovlivňuje anebo ho pan Hamáček špatně hlídá. Vyberte si.

Když má někdo firmu a je schopný, tak ji nevede k bankrotu, ale ke prospěchu. Schopný člověk – a tím pan Babiš bezesporu je – vede jako předseda vlády stát k jeho prospěchu.

Jakou oligarchii má pan Gemund na mysli? Taková slova jsou jen ubohé plácnutí do vody. S těmi Číňany taktéž, škoda mluvit. Komu pánbůh rozum nedal, ani v holandské apatyce nekoupí ...

Policie ČR zná pachatele přestupku i s jeho přiznáním. Neměla by konat ze zákona, nečekaje, že někdo bude chtít zaplatit kytku?

Autor: Karol Wild | pondělí 19.11.2018 19:01 | karma článku: 45,59 | přečteno: 5463x
  • Další články autora

Karol Wild

Otevřený dopis panu primátorovi

30.12.2023 v 14:59 | Karma: 6,17

Karol Wild

Zelenskyj a Putin podruhé

12.12.2023 v 23:43 | Karma: 32,30

Karol Wild

Nakoupíme 24 letadel F-35

26.11.2023 v 18:52 | Karma: 33,47