Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VW

Zase budou volby... je potřeba oprášit starý volební bonmot (který zatím vždy zafungoval) "Bububu komunisti".

2 1
možnosti
Foto

Lidé se nedělí na komunisty a nekomunisty, ale na dobré a špatné. Sám mám dojem, že těch vysloveně špatných je víc ve stranách ostatních, než v té, kterou chcete zrušit.

4 0
možnosti

Píšete o počtu obětí. Katolická církev nelidsky mučila a upálila něco mezi 60 000 a 65 000 žen. Oni sami skromně přiznávají 15 000. Na tehdejší počet obyvatel úděsné číslo. A restituují a navíc je má náš atheistický štědře platit. Píšete, kolik komunisté popravili lidí. Oni se ale věšeli mezi sebou. Když od toho čísla odečtete obyčejné vrahy a je, tak...Tak co?

4 4
možnosti
JC

Jste směšný, pane Wilde.

Někteří z těch, kteří se narodili po pádu komunistů, mají už sami děti.

Že zákazem komunistické strany, která už 23 roků nic špatného neprovedla, se naše životní situace nijak nezlepší, ekonomika nezačne lépe fungovat, stát se nestane mezinárodně významnějším atd. atd., to je zjevné i osobám mdlého rozumu.

Zavilý boj starců proti dávným nepřátelům jejich mládí je vždy směšný.

Kdybyste raději udělal přesnou inventuru, co Vám osobně, co Vaší rodině a co obecně národu prováděli komunisti za doby své vlády špatného, udělal byste proti nim mnohem více než takovýmto nesmyslným požadavkem na zákaz strany se slovem komunistická v názvu.

Nebo jim snad chcete pomoci skrýt se v jiné straně?

2 2
možnosti

Velice dobře popsáno - mám stejné obavy, karma

3 0
možnosti
Foto

Jenomže jedině komunisté ve veřejných službách jsou nezkorumpovatelní, protože vědí dobře, že to co by si případně nakradli, bude jim znárodněno ještě za jejich života.

Pokud komunista krade, pak se jedná o pouhého buržousta.

3 4
možnosti
MK

Vy už to znárodňování přímo přiznáváte? Krásný důkaz o tom, že autor blogu má naprostou pravdu.

4 0
možnosti
VS

Koukám, že na ochranu zločinců, nastupují komsomolci !!

Karma za článek.

3 1
možnosti
JZ

Jak mohl člověk s takovými názory vůbec studovat?Ne ,že bych nechtěl respektovat svobodu vyjadřování svých myšlenek, to ani náhodou, ale tolik nesoudnosti a přímo hlouposti v jednom příspěvku se hned tak nenajde.Kdo Vám dal titul, a na které VŠ Jste vůbec mohl studovat a dokonce učit?To je prosím přímo síla.Ještě štěstí, že stále platí známý bonnmot od pana Wericha, že z mladého nemoudrého se ve stáří stane starý a nemoudrý.(nechci použít pejorativní vyjadřování.)Měl by Jste se ve svém věku už umoudřit, nebo prostě mlčet, aby Jste nebyl trapný.

1 3
možnosti
DP

D88a87d54a17k 40P86e32t10r

20. 9. 2013 10:27

Co jste dělal 23 let? Vrátil před týdnem  se z Gulagu?

2 3
možnosti
JH

Bože to je blábol. Člověče jděte raději krmit kachny, nebo labutě.

1 4
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik