Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

uvažujete špatně stejně jako mnozí tady jednotlivé případy můžete porovnávat nejenom tím co se stalo ale také tím jak se to stalo jaké byly okolnosti atd atd

1 2
možnosti
FS

A to jste tam zapomněl ještě pana Janouška.Inu spravedlnost je jiná pro Rolincové,Janoušky,Hapky atd. Jiní by už "bručeli".

2 0
možnosti
HZ

Ano, v tomhle vřele souhlasím. Pan Janoušek je mimo jakákoli měřítka. Jen doufám, že ani jeho strom neporoste až do nebe.

0 0
možnosti
HZ

Milý pane.

Ne že bych přeceňovala spravedlnost v naší zemi, ale přece jen...

Možná jste si nevšiml, ale ve zprávách vždycky říkají horní sazbu, která je na příslušný trestný čin vypsána. Ale až soud posoudí okolnosti a následky konkrétního případu... Případ paní D.H. neznám, ale může hrát roli, že nejsou žádní svědci... a pochyby mají být přičteny k dobru obžalovaného.

O transplantaci srdce - tam spíš záleží na shodě dárce a příjemce... Jaká jsou kritéria pro zařazení na seznam čekatelů taky nevím, ale tohle fakt nechávám koňovi - tedy lékařům...

1 0
možnosti
Foto

K57a47r51o32l 12W68i77l61d

13. 9. 2013 9:39

Milá paní,

právě to, že někdo někoho zabije na silnici a dostane třicetiměsíční podmíněný trest, ale také nic, je předmětem mé kritiky. Auto je zbraň a trest za jeho použití z nedbalosti je v současné době směšný. Jenže zákonodárci jsou také řidiči a nízkým trestem se pojistili sami pro případ, že by někoho nabourali. To je špatně. 

Znám případy, že někomu lékaři nedali takové léky, na jaké by podle moderní medicíny měl nárok, jen proto, že je už starý ... Přijde čas a já o takovém případu do blogu napíši.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik