Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K45a72r25o25l 66W75i41l48d

5. 3. 2018 20:15

Paním Vlkové a Brožkové a panu Preslerovi: nemám mindrák, mám Toyotu Avensis a jsme s ní velice spokojený, Je to už moje druhá Toyota Avensis. Pokud to někdo nepochopil, ať si všimne, že jsem kvitoval lepší nastupování do SUV, což pro starší lidi je důležité.. Ale že by statisíce motoristů, kteří si SUV kupují, byli všichni starci, to se mi nějak nezdá. Je to móda a nesmyslná pro většinu, ne pro ty starší ani pro ty s menší postavou.

0 0
možnosti
Foto

A já jsem psala například o bezpečnosti. Nebo o tom, že kdo často jezdí do hor ocení SUV taky. Vy byste je dopřál jen starším lidem s ohledem na snazší nastupování - ostatní podle vás mají mindrák. No, a podle mne máte mindrák vy.

0 0
možnosti
Foto

Pro život a práci v Ukrajině je bezpodmínečně nutné SUV 4x4 na rámu!

1 0
možnosti
Foto

Pro mne je zase nepochopitelná móda koloběžek, jezdících prken, kolečkových bruslí a podobných cirkusových aparátů. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jsem už starší a mám nadváhu. Mám Mitsubishi ASX , bez 4x4.A jsem spokojen.

Do auta se opravdu lépe nástupuje.Dřívě jsem měl 10 let Oktavii v dieselu.

Cítím se v ASX bezpečněji.Mám tam i lepší výbavu.Palubní počítač jsem neměl.

Trochu mi vadí vyšší spotřeba.Jezdím už něco pomaleji,Tempomat není k zahození,hlavně kde je dlouho padesátka. Vnuky,4 a 6 let do auta naložím bez problému.Taktéž nakládání do kufru je v pohodě,i když se mi zdá menší.

Někdo mi říkal že ASX je pseudo SUV.Prd tomu rozumím.

Hlavní výhoda? To nastupování. Viděl jste někdy staré lidí jak lezou do auta?

Mně je 65.Lepší to už nebude. A viděl jste jak se mladý a silný syn prezidenta

Zumy/ JAR/ dostává ze svého Porsche ?Musí si lehnout na zem.Najděte si to video.

Je to celkem sranda. Být mladší ASX bych si nekupoval.

Jinak karma od motoristického analfabeta.R^:-)

3 0
možnosti

Jo, a jsem také vyšší,187 cm.:-)

0 0
možnosti
Foto

Speciálně pro Karola Wilda: Je neetické mínusovat v diskuzi nesouhlasné názory, když nejste schopen vysvětlit proč. A teď si představte, že já mám souseda, co si pořídil Mercedes 500, tedy luxusní auto, které má tak strašnou spotřebu, že nedojede z Prahy do Brna bez natankování. Je mu 65 let, vydělal si na něj poctivě a splnil si na stará kolena svůj sen o voze, který si celý život přál. A kupodivu, pane Wilde, já mu ten vůz nezávidím, ale přeji mu ho. A to je asi ten rozdíl mezi námi a některými s vámi souhlasícímu diskutéry, co by nejraději SUV zakázali...

7 0
možnosti
Foto

A souhlas Vám mohu dát?

0 0
možnosti

P85e47t15r 67J37a18r46o85š

4. 3. 2018 22:17

SUV pro rodinu? Pro matku s detma, nebo pro panicku na nakupy? Spousta SUV neni uvnitr vetsi nez bezny osobak. Jen je robustnejsi (viz treba Mitsubishi ASX).

Pro rodinu chapu MPV/MUV, kde to misto fakt je.

SUV ma smysl pro lidi s omezenou hybnosti, diky vyssimu posezu, nebo jako nenarocny offroad. Rikam nenarocny, protoze offroad to fakt neni ani omylem. Ale do mesta je podle me SUV fakt nesmysl.

Stejne tak bych mohl tvrdit, ze ridic SUV si svym autem take neco kompenzuji.

3 0
možnosti
Foto

Do města to smysl má. Přijeďte se podívat k nám, jak vypadají městské komunikace.

0 0
možnosti

Napadlo vas nekdy, ze nekdo muze byt stary a z Mustanga nebo Mercedesky 320 se mu spatne vystupuje? SUV je pro nas "staresiny" jak delane. Moje "Rogue" od Nissanu je presne pro mne.

2 0
možnosti

P57e21t73r 45J67a76r19o59š

4. 3. 2018 21:59

Osobne v SUV vidim spis maldy zenusky, nebo matky. Oproti starsim lidem tak v pomeru 10:1.

Zajimavy take je to, ze jsem v peknym aute nevidel skaredou zenskou. Skaredych chlapu vsak nepocitane.

4 0
možnosti
Foto

Co? Mindráček?

Sama jezdím Toyotou Auris (spolehlivá , střední třída, ve městě se vejde, pohodlná), nicméně chápu že někdo SUV považuje za bezpečnější a popravdě i 4x4 (ocenila bych před měsícem v Beskydech) někdy nejsou na škodu.

Jak říkám- čiší z vás mindrák.

6 2
možnosti

P59e98t96r 46J47a17r22o72š

4. 3. 2018 22:01

Ja pana chapu, protoze kdyz vam SUV nekdo zaparkuje vedle auta tak, ze se tam nedostanete, protoze proste ani jinak zaparkovat nemohl, tak vas to proste vytoci. A cim casteji, tim vetsi pifku na ne mate. Proste kupovat si velky auta do mesta kde jsou maly parkovaci mista je stejne logicke, jako jit na srnce s bazukou.

2 0
možnosti
Foto

No a zase já zase nechápu tenhle blog - takže ideální by byla nabídka 3 aut a konec? Žádný výběr? A co takhle bydlení buď v paneláku nebo šumperáku? Jakákoliv větší vilka je "nepochopitelná móda"?? Co si tím větším domem ti lidé dokazují? A vůbec - ani nechápu, proč se všichni nemůžou cpát gulášem - co to je za módu jíst třeba sushi? Vozí se to z daleka, ta doprava je neekologická, a stejně to nikomu nechutná, jen si tím honí ego. A moc se personalizují! ;-D

8 1
možnosti

A co tak si takové auto pořídit kvůli zádům ?pohodlnějšímu sezení?

2 0
možnosti