Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Souhlasím s Vámi, také jsem se dívala na tu Debatu a musím uznat že pan Filip jim tam řekl argumenty na které nebyl ani jeden schopen odpovědět.I také když tam jmenoval i paní Jourovou.

0 0
možnosti
Foto

Ač si nemyslím, že by nešlo ze strany A. Babiše o dotační podvod, tak ta možnost do vynesení rozsudku stále existuje. A tady je obrovský problém. Vezměte případ Nagyová. Kvůli ní padla vláda Nečase, proběhly předčasné volby, proběhly další, tentokrát řádné volby a rozsudek v nedohlednu. Kauza Rath se také táhne roky. V takové situaci je ze strany Babiše téměř nemožné, aby počkal do vynesení rozsudku. To by také mohlo dříve skončit funkční období této PS. A může v tomto státě někdo s jistotou vyloučit politickou objednávku? Těžko. Proto bych byl pro, aby se presumpce neviny uplatnila. Ale zároveň doufám, že v případě prokázání viny padnou tvrdě tresty.

2 0
možnosti
RB

Je zde jeden problém: Policie - Babiš až příliš připomíná protivládní puč proti Nečasovi, jehož vykonavateli byli sice pánové Ištvan a Šlachta, ale - qui bono - ti viníci v pozadí byli odhaleni až na základě jejich zapšklých mechanizmů. Nelze vstoupit dvakrát do stejné řeky, takže na pana Babiše to již nefungovalo.

1 0
možnosti
Foto

J20i50ř53í 30K84i18n90d18l

25. 10. 2017 13:31

Zastávám názor, že u politiků neplatí presumpce neviny, ale presumpce viny, má-li být politika jako celek důvěryhodná. - Miloš Zeman, 2005 RvRv

6 2
možnosti
JB

J45i18r70i 13B93o78r

25. 10. 2017 13:16

No,já bych u komunistů o ctění presumpce neviny moc nemluvil.Myslím že ji ctí pouze když se jim to hodí do krámu.Jistě bychom u nich našli i opačná tvrzení,pokud šlo o lidi v politice.

5 1
možnosti
MD

ANO tu je, A. Babis tu je, 30% tu je. A kasparci se domluvili na divadelnim prestaveni pro dospele (politicky dospivajici), ze jim zahraji divadlo pro deti z predskolaku.

5 2
možnosti
Foto

V civilizovaných státech politik, na kterého padne podezření z nezákonné činnosti, dočasně odstoupí do doby, než se věc vyšetří a soud vynese rozsudek. A to proto, aby nepoškodil stranu, jíž je členem. Dokonce i politik, který je obecně neoblíben, se stáhne do pozadí, aby partaj nediskreditoval - příklad - Kalousek. Kvůli němu TOP09 jde stále dolů.

My asi civilizovaný stát nejsme.

13 1
možnosti
MD

V civilizovanych statech se deje veci nad kterymi zustava i obycejny cesky rozum stat.

4 0
možnosti
MB

Tady se pořád míchají dvě věci dohromady. Spolupráce s Hnutím Ano + spolupráce s Babišem , Faltýnkem. Nepochybuji, že v Hnutí je řada lidí poctivých a umných - pak je spolupráce možná ! Pojednou, se ta marketing výhoda obrací ! Jde o spolek jednoho muže, pak ten název Sekta ,(kodex + stanovy). Já osobně nechápu, proč se do vyšetření svých peripetií jmenovaní - nestáhnou do pozadí ! (Komunisté, již tam slušivě jsou 7.5 % ) ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Máte tam jeden logický problém. Pokud by pan Babiš a pan Faltýnek nekandidovali do vysokých státních funkcí, pak je to naprosto v pořádku, že vyčkáme rozhodnutí státního zástupce, případně soudce.

Tito dva pánové se však dostali do parlamentu i přesto, že na ně bylo podáno - doufejme nezávislou Policií ČR - trestní oznámení. /Úplně pomíjím fakt, že v původních stanovách ANO bylo jasně deklarováno, že poslanec s trestním stíháním odstupuje z funkce do doby vyřešení - toto bylo po Čapím hnízdě změněno - vysoce demokratické, není liž pravda?/

Takže upozornit na tento fakt je přímo povinností, tak jako by tomu bylo u kterékoliv politické strany či figury, která kandiduje.

Nevím jak Vy, ale já bych se jako stranický funkcionář s podobným člověkem do holportu nedával. Ono to lejno může upatlat i toho, kdo mu podá ruku. ...

16 0
možnosti
MD

ANO je zatim stale predevsim postava A. Babise. Co se zmeni, kdyz ustoupi do pozadi? Nic. Cele to kolem jeho osoby je jen divadlo. O usmevnem pristupu k logice veci.

3 0
možnosti
PK

Ano je to tak..neni co dodat. karmaR^R^R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik