Nechutný ministr Rakušan

 Nestačím se divit, jak nemožný je náš ministr vnitra. A také nevzdělaný, neznající novodobou historii našeho státu.

    Vykřikovat, že jsme šmejdi, to je víc než smutné. Je to urážka lidí, kteří mají právo se svobodně vyjádřit. Navíc ta Putinova mrtvola je skutečně mimo chápání. Stejně tak ukrajinská zástava na českém ministerstvu. Když pomineme ministrovo hulvátství a neznalost nedávné historie s letenskou plání, kde se žádná demonstrace před převratem nekonala, je zarážející jeho nevědomost o tom, jak se se státní zástavou zachází a co představuje.

 

Vlajka jakéhokoliv státu je veřejným oznámením, že tam, kde visí, je náš prostor, naše území, naše svrchovanost. Proto ukrajinská vlajka nepatří na žádnou budovu, reprezentující náš stát. A dokonce ani na Světové výstavě EXPO v Dubaji. Náš výstavní pavilon je v dané chvíli naším dočasným svrchovaným územím a ukrajinská zástava tam v žádném případě neměla viset. To, že visela, značilo, že náš pavilon je také výsostným ukrajinským územím.

    Demonstrace našich "šmejdů" na Václavském náměstí byla tentokrát menší než před měsícem. Všichni víme proč. Termín byl nešťastně zvolen, protože se mělo předpokládat, že většina lidí bude mimo Prahu a bude se bavit díky volným dnům. Pokud mají demonstrace vést ke kýženému pádu vlády, musí být ve všední den po páté hodině, kdy lidé opouštějí zaměstnání. Není důležité, že tam nepřijdou mimopražští demonstranti, protože Pražáků je dost na to, aby vládu přinutili opakovanými demonstracemi k pádu. A v dalších městech by to měli dělat také.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karol Wild | neděle 30.10.2022 15:02 | karma článku: 40,63 | přečteno: 1562x
  • Další články autora

Karol Wild

Otevřený dopis panu primátorovi

30.12.2023 v 14:59 | Karma: 6,17

Karol Wild

Zelenskyj a Putin podruhé

12.12.2023 v 23:43 | Karma: 32,30

Karol Wild

Nakoupíme 24 letadel F-35

26.11.2023 v 18:52 | Karma: 33,47