Diskuse

Malá prognóza

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J13a13n 29R81á22ž

24. 10. 2013 16:49

Nejpravděpodobnější povolební koalici budou tvořit CSSD a ANO....a když se tam dostanou, tak  ještě  KDU/ČSL. Je to jediná  reálná volba pro sestavení vlády...viz poslední volební průzkumy.

1 0
možnosti
ZB

Pravice v Česku neexistuje, jsou tu jen prokorupční strany. ANO může vyhrát volby, podobně je mohou vyhrát také komunisté a nebo ČSSD. ODS bude mít honičku se dostat do PS, bohužel TOP 09 bude mít zřejmě 20 %, tedy hodně mladých bude volit tuto hrůzostranu. Nejhorší by byla kombinace vlády ČSSD+TOP 09+KSČM+ODS. Tyto strany spolu spolupracují dlouhodobě a postupně odklánějí velké majetky. K těmto špatným politickým stranám je třeba ještě přiřadit stranu VSK, tedy "vždy s každým stranu KDU-ČSL. ANO by nemělo vstoupit do žádné koalice se stranami, které jsem uvedl a mělo by být v opozici a tvrdě prosazovat potírání korupce, snižování daní, podpory podnikání.

0 0
možnosti
Foto

Jako opoziční nedosáhnou téměř ničeho ale za to se na to mohou vymlouvat.:-)

0 0
možnosti
MP

Ještě si užijeme srandy, jak se budou dohadovat kdo s kým, když dnes říkají všichni, že s tou a tou stranu nepůjdou, po volbách to budou názorové veletoče. Proto nevylučuji vítězství tzv. "pravice".

0 0
možnosti
LJ

Nezapomínejme na prezidenta. Po volbách přijde jeho chvíle. Bude moci ukázat, že není jen kladečem věnců, ale že umí taky klást podmínky a překážky. Svým aktivním přístupem může vzniklou situaci pomoci vyřešit nebo taky zkomlikovat, přijde na to, co se mu bude zdát jako vhodnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik