Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K62a76r39o60l 30W65i20l16d

7. 10. 2014 11:31

Vážený pane doktore,

nesouhlasím  s Vámi-  pokud jste učil MARINA Bursíka, byl to snad jmenovec pana Martina. S působením Martinanemohu souhlasit- dělá na mě dojem " lovce koryta".  Se svou Katkou Biomasou působí dost nevěrohodně. Věřím, že další šanci nedostane, pokud si ho lidé ještě udrželi v paměti.

Pokud byste se řídil kodexem, který iDnes vyhlásila, nemohl byste mu zde dělat " advokáta".

                Přeji dobrou noc.    BOFUMS 

Vážený pane Bofumsi nebo pane Anonyme, 

jak je libo. Reaguji na Váš e-mail, který jste mi poslal domů. Protože jste asi také komentátorem blogu a nejspíš tu máte svůj komentář, reaguji zde také. Váhu Vašeho zdvořile napsaného e-mailu snižuje to, že se nedokážete podepsat. Ale budiž a k věci. Jsem starší člověk a špatně vidím. Text článku jsem překopíroval z Writu. Tam jsem správně napsal Kdo je Martin Bursík a v prvním odstavci jsem udělal chybu. Jak se dostala i do nadpisu, netuším. Každopádně se Vám i panu Bursíkovi omlouvám. Jen se divím, že když jste v dalším textu vícekrát správně četl Martin, že Vám nedošlo, že jsem neučil nějakého jmenovce Marina, ale jeho. Pokud jde o Katku Biomasu, musím zase já Vás velice nerad a zdvořile poučit, že se jmenuje Katka Jacques. Jestliže Vy a mnozí další zde můžete svobodně hanit pana Bursíka, já mám zase právo ho zde hájit. Máme stejná práva, vážený pane Bofumsi. Kodex není jen pro někoho. 

Přeji Vám dobrý den.

Karol Wild

1 0
možnosti
VIO

Kdo je Marin Bursík? Jestli jste myslel Martina Bursíka, aka bojovníka za zelenější a teplejší Evropu, samozvaného mluvčího Čech v otázce TibetxČína, tak to je obyčejný populista. Lidé jako on a Káťa biomasa jsou ostudou dnešní ekologie Rv a není divu že většína lidí má ekology za vyhulené nemakačenka, když zelené reprezentují podobní exoti. Mimochodem, Vy jste jeho ex učitel? To dost možná vysvětluje mnohé. A něříkal jste že s blogem končíte?

0 1
možnosti
AS

A61d16a55m 83S72t40a82v31a

6. 10. 2014 18:49

"Kdo je Marin Bursík...": kariéristickej flákač!

4 2
možnosti
VH

I když kdokoliv z uvedených bude pracovat na třetinový úvazak, vykoná toho více a nesrovnatelně lépe než profláknutý Bursík.  Řekl bych, že následovník věčné kandidátky BoBo.

3 1
možnosti
PS

Kdo je MARIN Bruslík???Neznám:-)

3 1
možnosti
JK

J39o42s36e31f 58K98l11a44t

6. 10. 2014 16:11

Bože to jsou kecy

8 1
možnosti
MD

Je to sranda, neni to sranda, je to  ., neni .., .., tise si drmolil jeden ctenar. A pak se rozplakal.

7 0
možnosti
Foto

Neplačte, nechte si to na později, protože bude hůř. Bursík je zelený a jak se dříve trefně říkalo, každé rajče je také nejdříve zelené, ale později dozraje a je červené nebo vlastně rudé. ;-O

0 0
možnosti
Foto

Pokud bych žil v Praze rovněž bych volil pana BursíkaR^

Spoustu lidí mu vyčítá "politický turismus" ale pravda je taková, že celou svou politickou kariéru prosazuje stéjné principy -to je podstatné ne to ve které je kdo straně.

1 13
možnosti
LR

Ano

Stejně nesmyslné principy vč. vlastního prospěchu.

12 1
možnosti
MN

Tolik chvalozpěvu na člověka, který si to nezaslouží. Jeho působení v politice si ještě pamatujeme...Rv

13 1
možnosti
Foto

Já vás kolego8-o do háje neposílám i když máte vysokou školku...vy už v háji jste v tom se trochu kolega Kroupa mýlil. Někdy se mi ani nechce věřit, čeho jsou lidé vám podobni, schopni..prošel jste více profesemi a vaše poznání je kde...asi v tom háji, gymnazionu..držím palce, né [>-]EUvždy si budeme rozumět

3 1
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik