Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

TOP09 je v podstatě dílo Miroslava Kalouska. Prvním předsedou TOP09 byl sice Karel Schwarzenberg, ale ten byl do značné míry spíše jen maskotem. Takto to fungovalo velice dobře.

Možná se teď TOP09 vrátí k původnímu modelu. Bude mít nového předsedu, ale šedou eminencí zůstane Miroslav Kalousek. Nasvědčovalo by tomu i vyjádření samotného Kalouska, že nedoporučuje Jiřímu Pospíšilovi, aby se ucházel o funkci předsedy TOP09. Zdůvodnil to tím, že Pospíšil má už za sebou zatěžující minulost ve formě vysokých funkcí v ODS. Přednost by prý dal paní Adamové-Pekarové. Možná jsou už spolu nějak domluveni a tato paní bude zřejmě tvárnější než Jiří Pospíšil.

2 0
možnosti
SN

:-).....Vlastimile, souhlas! Mně by se víc líbila Pekarová, je opravdu pěkná a bude asi také chytrá. Na chlapce nejsem !" R^

1 0
možnosti
Foto

Jste skvělý demokrat, autore.

1 0
možnosti
OH

Kalousek je totiž nesmrtelný a nezničitelný. V jeho případě se nejvíc ukazuje, jak moc u nás chybí zákon, který by omezoval politickou aktivitu dejme tomu maximálně na tři volební období. Bylo by to pro zdraví naší společnosti velice prospěšné.

4 2
možnosti
JJ

Vaše pocity zdílím prakticky beze zbytku, jen se nenechte mýlit. Kalousek neodešel z vysoké politiky, jak sám řekl! Pouze nebude kandidovat na předsedu a možná ani na místopředsedu. To musel. Už ho tam nechtěli nějakou dobu a jejich nová stár, Feri, o tom mluvil přímo na kameru. Oni by ho stejně nezvolili a to nemohl připustit. Kalousek se pouze stáhl, aby mohl být "sjednotitelem nové pravice zvenčí." A už začal! Rozdává rozhovory, že Fiala je sice OK, ale v ODS je příliš ruských švábů. Bude škodit pravici i nadále. Ne jenom v parlamentu, tam už si na něho zvykli. Ale média lační po takovém objektu, který je chytrý, často i docela vtipný a obouvá se do všech z leva do prava, protože je skálopevně přesvědčen, že mu ostatní nesahají ani po podrážky Ten bude pravici škodit, dokud se buď neupije, nebo ho netrefí šlak.

7 1
možnosti
SN

:-).....Jiří..... tak to je! Už zase sjednocuje zbytek sekty antibabiš! Vyhodí ho dveřmi, vrátí se oknem ! R^R^R^

1 0
možnosti
PV

klidek - aspon bude sranda.

2 0
možnosti
Foto

J22i34ř96í 80K83i63n71d89l

25. 10. 2017 15:09

Doufám, že pan Kalousek v politice dál zůstane. Byla škoda,kdyby definitivně odešel. To, že dokázal odejít s zčela TOP09 ukázal, že je chlap.

4 8
možnosti
JH

Na obstrukce a sprosťárničky je Mira fakt dobrej! Jen s tím Pospíšilem jste to trochu přpísknul. Asi Vám uniklo, že kultivovaně, pěkně upravení, se mohou ve vší slušnosti, prezentovat ti nejhorší bazilišci..:-)

Zeptejte se proč odešel z ODS.

5 3
možnosti
PP

Tím, že považujete bezcharakterního Pospíšila za slušného člověka jste dost znevěrohodnil co jste dodnes napsal.

6 1
možnosti
VV

Muzete nevedomym jako ja vysvetlit, proc je Jiri Pospisil bezcharakterni?

2 2
možnosti

Souhlas!

p s. každé divadlo má svého kašpárka.

5 0
možnosti
Foto

A divadélko pana Kalouska je docela "zdařilé".

3 1
možnosti
JN
Foto

Já bych předčasně nejásal.

2 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik