Jak jsem volil prezidenta

 Chtěl jsem volit pana Babiše. Ale v průběhu debaty na TV Nova jsem si uvědomil, že se na funkci prezidenta nehodí.  

 Neposlechl své marketingové poradce, byl moc ukecaný, i když mluvil pravdivě a souhlasil jsem s ním, ale moderátor ho musel několikrát přerušit, až to bylo trapné. Ivo Vondrák věděl, že se na ni nehodí. Možná že mohl dodat, že pro Babiše je vhodná funkce předsedy vlády, ale neřekl to, i když to tak mlčky vyznívalo.

 

Paní Nerudová se na prezidentku absolutně nehodí. Už v několika předvolebních debatách, které pronikly přes internet na veřejnost, prokázala, že by nebyla dobrou prezidentkou. Rozebírat konkrétně proč, je zde zbytečné. Prostě jsem ji nevolil.

 

Pan generál je od mládí voják tělem i duší. Miluje válečné vzrušení až natolik, že by mohl být pro české občany nebezpečný. Zavléci nás do války by jako prezident ve funkci vrchního velitele ozbrojených sil mohl velice snadno. Na úkor utrpení a mrtvých českých občanů. Stačí, že předseda vlády Fiala prohlásil, že jsme ve válce. Generál by to jen rozkazem vrchního velitele armády mohl dokázat.

 

Nakonec jsem volil pana Jaroslava Baštu. Jsem si vědom, že už je to starší pán, který má věkově podmíněné problémy, ale souhlasím s jeho názory na současnou politickou situaci i s jeho kritickým postojem k současné vládě. Tak jen proto jsem mu dal svůj hlas. Nebude mu to nic platné, prezidentem se určitě nestane, ale já jsem alespoň takto vyjádřil svůj názor.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karol Wild | sobota 14.1.2023 9:05 | karma článku: 26,75 | přečteno: 1160x
  • Další články autora

Karol Wild

Otevřený dopis panu primátorovi

30.12.2023 v 14:59 | Karma: 6,17

Karol Wild

Zelenskyj a Putin podruhé

12.12.2023 v 23:43 | Karma: 32,30

Karol Wild

Nakoupíme 24 letadel F-35

26.11.2023 v 18:52 | Karma: 33,47