Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DixiD

12. 10. 2011 17:52
Jak dlouho?

Mám malou otázku. Také jsem přes seznamku poznala skvělého muže, ale je také trochu "z ruky" :-). Po půl ročním dipisování a Skype hovorech už byl tady v Praze a myslím, že jsme oba velmi zamilovaní... Ale teď se v mém nitru perou pocity ".. co dál? " . Mohla by jste třeba zlehka naznačit vývoj vašeho vztahu? Asi by mi to teď pomohlo a pohladilo po duši ...:-)

Děkuji

0 0
možnosti
MW

labea

12. 10. 2011 19:19
Re: Jak dlouho?

Nevím jestli vás zrovna pohladím po duši. Vztah

s cizincem z daleké ciziny je složitý po všech stránkách a šance, že vyjde tak jako vyšel mně,

obecně velké nejsou. Určitě ale nejsem sama, komu vnitřní hlas řekl to je to, co jsi

celý život hledala, tak teď pro to musíš udělat vše, co je v tvých silách. Já jsem

byla připravena odejít za svou láskou na konec světa.

0 0
možnosti
ŽVD

Žena v domácnosti

12. 10. 2011 16:50
Jistá věc je,

že na psychopata se dá narazit jak přes internet, tak i v reálu. Ovšem při seznamování v reálu je ta šance podle mne přeci jen nižší. Jak se nejčastěji lidé seznamují? Nemám to nijak statisticky podložené, ale moje zkušenost říká, že většinou přes své přátele. A v tom vidím rozdíl mezi seznámením "naživo" a přes internet. Pokud znám někoho, kdo dotyčného zná, otevírá mi to cestu k mnoha informacím o dotyčném a to, že se s ním přátelí někdo, s kým se přátelím já, taky trochu snižuje riziko, že to bude psychopat. Při seznamování přes internet vím jenom to, co mi o sobě dotyčný napíše a to je ten kámen úrazu. Může si všechno vymyslet, použít cizí fotku  a já to nemusím odhalit ani po dlouhých měsících dopisování. Pravdu máte v tom, že kdo není srovnaný sám se sebou, ten si narazí šílence s větší pravděpodobností jak přes seznamku, tak "naživo".

0 0
možnosti
HK

fenix007

12. 10. 2011 12:44
Potvrzuji...

nejdřív jsem si našla na internetu macechu a taťka je teď už asi 5tým rokem šťastně ženatý a loni jsem si sama našla partnera a budoucího manžela :-) Důležité je být sám připravený na vztah. Při hledání jsem sama narazila na bezvadnýho chlapa z Drážďan, který ale prostě nebyl na vztah ještě připravený... Důležité je nejdřív mít srovnané vlastní srdce a hlavu.

0 0
možnosti
Q

QQ.

12. 10. 2011 10:13
Kurnik sopa

Vy jste vazne odjela do Etiopie??? Nebo do Jizni Afriky???8-o8-o8-o8-o8-o

0 0
možnosti
MW

labea

12. 10. 2011 10:25
Re: Kurnik sopa

V Etiopii to nevyšlo, ale byla to úzasná zkušenost.  Za Jihoafričanem jsem odešla do JAR a žila tam s ním čtyři roky. To je můj manžel, dnes žijeme v Čechách.

0 0
možnosti
Q

QQ.

12. 10. 2011 10:09
Hezke

R^R^R^

0 0
možnosti