Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ráda ochutnávám nové věci ale tohle mě moc neláká:-/snad nejhorší co jsem kdy slyšela je nějakýá islandská specialita kdy zahrabou maso do země, a pak ho téměř shnilé zas vyhrabou a servírují8-o

0 0
možnosti
Foto

Rad zkousim vsechno. Ale tohle bych nechtel. Aspon nejake vareni nebo smazeni...... Aby chcipli ti mikrobi

0 0
možnosti

P85e71t77r 32L85a54n62g20e82r

25. 4. 2018 19:13

Doplňuji recept, na fotografii to odpudivě nevypadá

https://recepty.vareni.cz/goja/

0 0
možnosti

Tak to by mě asi nenadchlo, ale když jsem byl ve Skotsku, taky jsem se neodvážil si dát Haggis. Je to ovčí žaludek naplněný nádivkou z ovčích jater, srdce a loje. Navíc se do této směsi přidává cibule, sůl, ovesné vločky a koření. Celá nádivka se pak vaří zašitá uvnitř ovčího žaludku, který hostitel při večeři slavnostně nakrojí. No třeba jsou to lahůdky;-D

0 0
možnosti
Foto

Nerika se tomu cerny pudink? Neco jako jelitka dohromady s tlacenkou. ?

0 0
možnosti