- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ráda ochutnávám nové věci ale tohle mě moc nelákásnad nejhorší co jsem kdy slyšela je nějakýá islandská specialita kdy zahrabou maso do země, a pak ho téměř shnilé zas vyhrabou a servírují
Rad zkousim vsechno. Ale tohle bych nechtel. Aspon nejake vareni nebo smazeni...... Aby chcipli ti mikrobi
Doplňuji recept, na fotografii to odpudivě nevypadá
Tak to by mě asi nenadchlo, ale když jsem byl ve Skotsku, taky jsem se neodvážil si dát Haggis. Je to ovčí žaludek naplněný nádivkou z ovčích jater, srdce a loje. Navíc se do této směsi přidává cibule, sůl, ovesné vločky a koření. Celá nádivka se pak vaří zašitá uvnitř ovčího žaludku, který hostitel při večeři slavnostně nakrojí. No třeba jsou to lahůdky
Nerika se tomu cerny pudink? Neco jako jelitka dohromady s tlacenkou. ?