Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas s článkem, v boji proti kouření se bohužel stalo standardem že propaganda nahrazuje skutečné argumenty a pokud se někdo opováží protestovat, tak je hned válcován s tím že to přece řekli lékaři a ti tomu musí rozumět nejlíp. Navíc koho by zajímalo že protikuřáčtí aktivisté jsou většinou profesionální lobbisté farmaceutického průmyslu...

0 0
možnosti

Boj proti kouření si můžou dovolit. Nikotin je vysoce návyková droga a tak vypadají ušlechtile a prakticky to nic neřeší. Kdyby šlo skutečně o ochranu zdraví, tak bude především zákaz výroby a prodeje cigaret.

3 0
možnosti
Foto

R^ 16.2 už třetí rok bez cigára, ale taky jsem proti zákazu. Mám ve městě tři nekuřácké hospody a asi 5 kuřáckých. Nevidím důvod, proč bych měl násilně vylepšovat zdraví svých spoluobčanů. Sám si vyberu, co libo. A to velmi nerad smrdím kouřem. Je to o toleranci.

6 0
možnosti

Tam, kde je v restauraci zakázáno kouřit, tam jsou kuřáci před hospodou, zavazí na chodníku a kouří kolemjdoucím do obličeje. Je to opravdu řešení?

1 2
možnosti

M19i17l25o28š 92B73é22m

7. 3. 2014 9:44

Mít na výběr je něco, o co moderní Evropan nestojí. Mít na výběr totiž znamená, že si můžu vybrat špatně, nebo že někdo jiný si může vybrat lépe než já, přičemž to nemám na koho svést.

4 0
možnosti

Karma. Cestu zakazu bychom mohli lehce nahradit cestou vychovy k vetsi ohleduplnosti. Ale co se slusnymi a ohleduplnymi lidmi, ze. Tem tezko vladnout a dal je deformovat.

4 0
možnosti

Konkrétně zákaz kouření na zastávce. Byl jsem ohleduplný kuřák, tak jsem kouřil co nejdál od zastávky. Bezohledný kuřák bude kouřit těsně vedle zastávky. Jde o ohleduplnost. Kouřil jsem co nejdál, i když ještě žádný zákaz kouření nebyl! VŠECHNO JE JEN V LIDECH!!!

0 0
možnosti

I když jsem bývalý kuřák, musím říct, že zákaz kouření v hospodě je blbost. Cukr, sůl, i maso jsou skutečně velmi škodlivé. Takže přijde čas, kdy se tohle všechno zakáže. Ale salámovou metodou, ta je stoprocentně účinná. Napřed třeba jen Coca colu, ta je nejvíc sladká. S tím bude většina souhlasit. Postupně všechny slazené nápoje, protože cukr škodí srdci, zubům a podporuje obezitu. Potom brambůrky, protože sůl škodí ledvinám. Ale brambůrky miluje mnoho lidí. Ale až tohle zakáží, už bude pozdě....[>-]

1 0
možnosti

Místo cigaret zavedou marihuanu. Ta na rozdíl od tabáku oslabuje vůli a proto se panstvu víc hodí pro ovládání poddaných. Prosazení její legalisace zdárně pokračuje.

3 1
možnosti
Foto

její legalizaci se naopak aparátčíci zuby nehty brání. Není totiž tak snadné na si na ní udělat monopol;-) To, že hysterie kolem trávy trochu povoluje není exces, ale spíš jen a pouze pokles zbytečné hysterie. Rumem se odrovnáte dříve. (Teda tuzemákem);-)

4 0
možnosti

Většina těch bezohledných sobců, co jsou schopni na zastávce kouřit těhotné mamince pod nos a pak ji vajgl hodit pod nohy, obhajuje svoji bezohlednost hesly o svobodě. By mě zajímalo, zda je autor kuřák, či nikoli.

2 4
možnosti

Ale no ták... to by dotyčný musel být ratlík, aby  kouřil mamince pod nos...

3 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2674x
Oblíbené motto: Dělej věci tak, jak nejlépe umíš, ale ani o trochu lépe!


geovisite